Australia nu îl vrea! Lui Novak Djokovic i-a fost anulată viza şi va fi expulzat din ţară

14 ianuarie, 2022
3 novak djokovic 3 jpg jpeg

Nole nu este acceptat în Australia. Potrivit datelor de ultimă oră, sârbului i-a fost anulată viza a doua oară şi va fi expulzat de pe continent, conform unui comunicat oficial dat publicităţii vineri.

Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, i-a anulat din nou viza. Dacă echipa de avocaţi a sportivului nu va reuşi să descâlcească iţele încurcate ale acestei poveşti cu iz discriminatoriu, numărul 1 mondial al tenisului masculin are interdicţie de a intra în Australia timp de 3 ani. Există excepţii acordate „în anumite circumstanţe”, iar vedeta tenisului cu siguranţă că va face apel la decizie, scrie The Guardian.

Problema iscată de sârb a fost scutirea de la vaccinarea anti-COVID. Deşi Djokovic s-a conformat cu regulile de derogare medicală de la a fi vaccinat în statul Victoria, pentru a putea participa la Australian Open, în cadrul legislaţiei Commonwealth a statului, sportivul nu poate rămâne doar pe baza unei dispense motivate de infectare. Infectarea cu Sars-Cov-2 nu este considerat motiv suficient pentru exceptarea de la vaccinare.

stanga
dreapta
3 novak djokovic 3 jpg jpeg
3 novak djokovic 2 jpg jpeg

Djokovic ar trebui să arate dovezi medicale că nu se poate vaccina din cauza contraindicaţiilor medicale sau din cauza unei boli severe, inclusiv dacă o persoană a fost diagnosticată cu Covid-19.

Chiar dacă situaţia pare a fi pecetluită, presa australiană scrie că echipa de avocaţi a sportivului va depune apel în instanţă şi că "Nole" încă mai are şanse de a evolua la Melbourne.

Jurnaliştii sârbi sunt contrariaţi de decizie. Să nu uităm că poporul sârb este foarte unit şi fac scut când vine vorba de apărarea unui simbol naţional, începând chiar cu preşedintele.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg