"Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate"! Ce spune Mihaela Rădulescu, prezentatoarea de la "Ferma", despre prima noapte cu un bărbat

29 octombrie, 2020
7 virginitate mihaela radulescu 2 jpg jpeg

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. S-a remarcat încă din 1989 şi continuă să fie şi acum preferata publicului. Prezintă una dintre cele mai reuşite emisiuni de la Pro TV ("Ferma"), dar surprinde şi cu viaţa sa personală. Are o relaţie cu Felix Baumgartner, dar nu s-a ferit să spună despre prima experienţă cu un bărbat, cum şi-a pierdut virginitatea. 

Mihaela Rădulescu este de zeci de ani în lumina reflectoarelor, a prezentat multe emisiuni şi la Antena 1, dar şi la Pro TV, toate merg ca pe roate în viaţa profesională, dar şi în cea personală. Se iubeşte de ani buni cu Felix Baumgartner. Povestea lor a început după ce ea i-a luat sportivului un interviu. Sunt şi acum împreună, formează unul dintre cele mai reuşite cupluri. Are şi un băiat de care e mândră, pe Ayan. 

Celebra vedeta nu s-a fericit niciodată să facă declaraţii intime. A dezvăluit şi cum şi-a pierdut virginitatea, când avea aproape 17 ani. Era îndrăzneaţă, îi plăcea să experimenteze tot ce e nou.  

"Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu l-am provocat. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmărindu-mi instinctul, căci experienţa nu exista, eram mult mai liberă ca el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării", a declarat Mihaela Rădulescu.

Acum, vedeta are 51 de ani. Până acum, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de două ori, cu Elan Schwartzenberg (căs. 2004–2008), cu Ştefan Bănică (căs. 1997–1999). şi a avut o relaţie şi cu celebrul Dani Oţil. 

Şi Andreea Esca a spus cum şi-a pierdut virginitatea

"Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită»? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieşeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el... Cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a parut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. «Primul» a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia", a dezvăluit Esca în cartea ”Ce am făcut când am tăcut”.

7 esca15 jpg jpeg

Foto: facebookRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}