"Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate"! Ce spune Mihaela Rădulescu, prezentatoarea de la "Ferma", despre prima noapte cu un bărbat

29 octombrie, 2020
7 virginitate mihaela radulescu 2 jpg jpeg

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. S-a remarcat încă din 1989 şi continuă să fie şi acum preferata publicului. Prezintă una dintre cele mai reuşite emisiuni de la Pro TV ("Ferma"), dar surprinde şi cu viaţa sa personală. Are o relaţie cu Felix Baumgartner, dar nu s-a ferit să spună despre prima experienţă cu un bărbat, cum şi-a pierdut virginitatea. 

Mihaela Rădulescu este de zeci de ani în lumina reflectoarelor, a prezentat multe emisiuni şi la Antena 1, dar şi la Pro TV, toate merg ca pe roate în viaţa profesională, dar şi în cea personală. Se iubeşte de ani buni cu Felix Baumgartner. Povestea lor a început după ce ea i-a luat sportivului un interviu. Sunt şi acum împreună, formează unul dintre cele mai reuşite cupluri. Are şi un băiat de care e mândră, pe Ayan. 

Celebra vedeta nu s-a fericit niciodată să facă declaraţii intime. A dezvăluit şi cum şi-a pierdut virginitatea, când avea aproape 17 ani. Era îndrăzneaţă, îi plăcea să experimenteze tot ce e nou.  

"Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu l-am provocat. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmărindu-mi instinctul, căci experienţa nu exista, eram mult mai liberă ca el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării", a declarat Mihaela Rădulescu.

Acum, vedeta are 51 de ani. Până acum, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de două ori, cu Elan Schwartzenberg (căs. 2004–2008), cu Ştefan Bănică (căs. 1997–1999). şi a avut o relaţie şi cu celebrul Dani Oţil. 

Şi Andreea Esca a spus cum şi-a pierdut virginitatea

"Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită»? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieşeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el... Cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a parut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. «Primul» a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia", a dezvăluit Esca în cartea ”Ce am făcut când am tăcut”.

7 esca15 jpg jpeg

Foto: facebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg