Aventura care a distrus primul mariaj al lui Mariah Carey: „Am scris cântece despre el, dar n-a fost marea dragoste a vieţii mele”

25 septembrie, 2020
1 ei doi jpg jpeg

Diva de 50 de ani a început să facă destăinuiri despre trecutul ei amoros, mai exact despre aventura extraconjugală pe care a avut-o când era măritată cu Tommy Mottola (71).

Mariah a recunoscut că întâlnirea cu Derek Jeter, în anii '90, a fost ceea ce a determinat-o să-şi încheie prima căsnicie. Când şi-a început aventura cu faimosul jucător de baseball, Carey era căsătorită cu directorul muzical care o descoperise, Tommy Mottola. Într-un interviu cu Oprah Winfrey, care urmează să fie difuzat pe micul ecran, cântăreaţa a vorbit surprinzător de degajat şi detaliat despre infidelitatea ei.

tot ei doi jpg jpeg

“El a fost catalizatorul, cel care m-a determinat să-mi închei relaţia cu soţul meu...”, a mărturisit Mariah. „Ne-am întâlnit şi chiar am scris cântece despre el, dar sincer vă spun că nu cred că era ceva de genul <O, Doamne Dumnezeule, el este marea iubire a vieţii mele!>. La acea vreme, credeam că el era marea iubire la vieţii mele, pentru că nu-mi imaginam că puteam să întâlnesc pe cineva care nu ar fi fost... Cert e că el m-a determinat să-mi închei mariajul şi cred că a fost un lucru bun. Familia lui avea o viziune asupra vieţii sănătoasă şi ei mi-au schimbat punctul de vedere.” În ce sens?

Explicaţiile divei

„A fost o chestie rasistă. Mama lui e irlandeză şi tatăl lui e negru”, a dezvăluit căntăreaţa care are, de ademenea, o mamă irlandeză şi un tată de culoare. „Mie îmi părea că el arăta foarte ciudat, nu-mi dădeam seama ce era”, a continuat diva.

“A fost foarte bine pentru mine să întâlnesc o familie normală, care arăta ca familia mea, dar nu era totuşi a mea. Iar el era şi el în plin avânt profesional, avea un job pe care-l adora, exact ca mine. La aşa ceva ne-am potrivit noi perfect”, a adăugat vedeta. Într-un interviu publicat recent în Vulture, Carey a precizat că aventura ei cu Derek a început în timpul primului ei mariaj, care a durat între anii 1993 şi 1998.

Mariah şi primul soţ, Tommy Mottola

profimedia 0431716731 jpg jpeg

Cântecele pe care Mariah le-a compus despre sex simbolul sportiv sunt The Roof şi My All, piese de pe albumul Butterfly. Întreaga lor aventură a început după ce li s-a făcut cunoştinţă la o petrecere şi au continuat să-şi vorbească prin mesaje în care flirtau fără nicio ezitare.

Cum şi-a întâlnit amantul

Întâlnirea dintre cei doi foşti amorezi s-a petrecut pe acoperişul clădirii lui – de unde şi titlul melodiei The Roof (n.r. Acoperişul) – unde au savurat câteva pahare de Moet şi s-au sărutat în ploaie.

profimedia 0166026895 jpg jpeg

„Nu pot spune că a fost vreo chestie super profundă, care ne stimula intelectual pe amândoi. A fost un moment grozav care s-a petrecut într-o perioadă divină pentru că m-a ajutat să trec peste viaţa mea din Sing Sing, unde existau atâtea reguli şi restricţii”, a mai adăugat superstarul.

Mariah a fost descoperită la sfârşitul anilor '80 de către primul ei soţ, Tommy Mottola, care era pe-atunci şeful casei de discuri Columbia Records. Abia la începutul anilor '90 l-a înşelat ea pe soţul ei, în timp ce era în topul carierei sale, înregistrând al treilea ei album.

profimedia 0557869985 jpg jpeg

În timpul unui interviu oferit celor de la Cosmopolitan anul trecut, Carey a dezvăluit că, în toată viaţa ei, n-a avut decât cinci iubiţi, printre aceştia numărându-se şi Derek Jeter, evident. Aventura cu el a fost posibilă din cauza restricţiilor pe care soţul ei i le impunea. „Îmi controla întreaga viaţă. N-aveam deloc libertate ca fiinţă umană. Mă simţeam prizonieră în <Sing Sing> şi mai multe nu!”

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg