Averea impresionantă strânsă de soția lui Pierce Brosnan. Keely e adesea criticată pentru greutatea sa

27 aprilie, 2023

Keely Shaye-Brosnan s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, ”stânca” de care avea nevoie chipeșul Pierce Brosnan, interpretul unuia dintre cei mai reușiți agenți 007.

Pierce Brosnan și soția sa, Keely Shaye Brosnan, Getty (5) jpg

Împreună alcătuiesc unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood, deși mulți cârcotași au comentat uneori relația lor și mai ales diferența dintre ei, în timp ce Pierce Brosnan este unul dintre cei mai atractivi bărbați din showbiz, soția sa este departe de standardele simandicoase ale Hollywood-ului.

Pierce Brosnan și soția sa, Keely Shaye Brosnan, Getty (4) jpg

Însă Keely Shaye-Brosnan este o femeie de succes, care a reușit să clădească o avere impresionantă.

Potrivit Celebritynetworth.com, Keely Shaye-Brosnan a produs net cca 100 milioane dolari, în timp ce soțul său are cca 200 milioane de dolari.

Cum au reușit cei doi soți să strângă așa o avere impresionantă? Pierce Brosnan și Keely Shaye-Brosnan sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani.

Keely Shaye-Brosnan are o carieră strălucită: este jurnalist american, autor de carte, a cochetat și cu teatrul, a fost model, dar și prezentatoare TV. A fost corespondent pe probleme de mediu la canalul ABC, dar și expert în grădini și amenajări de exterior la emisiunea Good Morning America de la ABC.

Keely Shaye-Brosnan, în vârstă de 59 de ani, a fost și corespondent pe subiecte mondene la Today și Entertainment Tonight.

Pierce Brosnan nu are nevoie de nicio prezentare, este un celebru actor cunoscut pentru rolurile sale legendare din seria James Bond, în filmele Golden Eye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough și Die Another Day, iar CV-ul său este impresionant.

Cei doi soți au și o colecție impresionantă de proprietăți: o vilă superbă în Malibu, care valorează 100 milioane de dolari, dar și alte case în mai multe locuri ale lumii, inclusiv la Londra și Hawaii.

Actorul a avut o copilărie modestă, tatăl său era tâmplar și și-a abandonat familia când Pierce era copil. Mama sa se chinuia cu un post de asistentă, iar el a fost crescut de bunici, într-un final.

Pierce Brosnan a dezvăluit The Guardian: ”Tata și-a luat lumea în cap, iar pentru mama a fost greu. Era o provocare să fii părinte singur în anii 50. Așa că m-am reinventat. Mi-am creat propria lume, propriul sine.”

Mama sa l-a încurajat să-și urmeze visele și asta a făcut. Pe Keely a cunoscut-o în 1994, la o petrecere pe plajă, în Mexic. Ea se afla acolo pentru a-i lua un interviu lui Ted Danson. A ajuns să se converseze cu Pierce, iar chimia dintre ei a fost irezistibilă. Șapte ani mai târziu au ajuns la altar, în 2001. S-au căsătorit în Irlanda lui natală, într-o ceremonie intimă, alături de 100 de invitați.

Pierce Brosnan nu ezită să-și laude soția ori de câte ori are ocazia.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg