Ce bogat era actorul! Averea lui Patrick Swayze a dus la o ceartă intensă în familie

19 august, 2022
patric17 jpg

Patrick Swayze a fost unul dintre cei mai faimoși actori din anii '80, dar moștenirea vedetei este umbrită de disputa amară asupra averii sale.

Patrick Swayze a devenit o celebritate peste noapte după succesul obținut cu succesul Dirty Dancing, dar abia dacă a mai avut două decenii pentru a se bucura de faima și averea sa înainte de a muri de cancer pancreatic. Ieri, starul ar fi împlinit 70 de ani.

În timp ce Dirty Dancing a crescut vertiginos în cariera sa, actorul a muncit din greu pentru a-și păstra numele în mintea publicului.

A avut succes în filme, dar și pe Broadway. Cânta, dansa, iar curând a ajuns să fie considerat un sex-simbol.

Toate acestea au contribuit în mare măsură la averesa sa incredibilă. Actorul a avut și un conac care s-a vândut la câțiva ani după moartea sa pentru 2,9 milioane de dolari (2,4 milioane de lire sterline). 

Swazye avea o valoare uimitoare de 40 de milioane de dolari (33 de milioane de lire sterline) la momentul morții sale, în 2009. Unii au susținut că averea lui ar fi fost și mai mare dacă actorul nu ar fi devenit alcoolic în vârful carierei sale. 

În anii 90, Swayze a ajuns la dezintoxicare pentru dependența lui și și-a mutat atenția de la actorie la creșterea cailor, la ferma sa din California, înainte de a se întoarce în cele din urmă la cariera sa de la Hollywood. 

În 2007, a fost diagnosticat cu cancer pancreatic după ce a început să aibă dureri de stomac . Au urmat ședințe de chimioterapie, medicamente experimentale și intervenții chirurgicale.

Swayze a revenit în mod remarcabil pe ecrane în 2008, lucrând la câteva ultime filme, apoi cancerul s-a răspândit la ficat. 

La 20 de luni după ce a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer, Swayze a murit. Avea  57 de ani.  Moartea lui a stârnit, de asemenea, controverse când s-a aflat că Swayze și-a făcut testamentul cu doar câteva luni înainte. 

Averea lui Swayze  i-a revenit în întregime soției sale de 34 de ani, Lisa Nieme, pe care o cunoscuse în 1970, când erau adolescenți. 

Perechea nu a avut copii, dar restul familiei sale, inclusiv mama sa, Patsy, și frații săi, Sean și Don, s-au luptat ani de zile pentru a obține o parte din moștenire. 

Cu puțin timp înainte de moartea sa, Swayze îi dăduse mamei sale o casă și o alocație lunară, pe care văduva lui a continuat să o trimită până când Patsy a murit în 2013. 

Cu toate acestea, familia s-a plâns că Nieme a interrupt legătura cu toată lumea. „Se pare că relația ei cu familia Swayze a murit cu Patrick”, a spus un prieten al văduvei.

Nieme a primit sprijin de la colegii lui Swayze, precum Demi Moore, dar când a decis să vândă ferma răposatului ei soț cearta s-a reaprins.

Familia a luptat cu fermitate împotriva vânzării proprietății, susținând că vrea să o transforme într-un muzeu pentru Swayze. 

Dar Nieme a scăpat de proprietate și a început să vândă unele dintre suvenirele lui Swayze pe eBay, inclusiv emblematica sa jachetă de piele din Dirty Dancing. 

Nepoata lui Swayze a implorat-o pe văduvă să nu renunțe la ultimele amintiri. 

În timp ce tensiunile păreau să se domolească, în documentarul din 2019 despre viața vedetei, I Am Patrick Swayze, Nieme a susținut că mama lui Swayze a fost violentă cu el în copilărie. 

În documentar, Nieme notează că Patsy putea fi foarte violentă și avea așteptări mari de la fiul ei. 

Într-un interviu pentru People, ea a susținut că Swayze îi povestise asta în privat. Fratele său, Don, a apărut, de asemenea, în documentar și a spus că, Swayze a înțeles că mama lor a fost „atât de strictă și atât de dură cu el”pentru că voia să îl încurajeze.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg