Aviatorul, jocul care i-a cucerit pe amatorii de adrenalină în acest început de an!

29 martie, 2021
1 joc jpg jpeg

Cazinourile online vin tot timpul cu noutăţi care să asigure o distracţie cât mai diversificată.

Ultimul exemplu în materie de jocuri este „Aviator”, de la Superbet, care lansează o provocare pentru cei cu nervii tari.

Iată, pe scurt, despre ce este vorba: înainte de a începe jocul, trebuie să alegi miza. Apoi aştepţi ca un avion să se pună în mişcare. Cât timp rulează pe pistă, cotele tot cresc. Dacă închizi pariul înainte să decoleze, câştigi miza înmulţită cu cota din acest moment. Dar aeronava poate decola oricând. Dacă se desprinde de la sol înainte să apuci să apeşi „încasare”, pierzi banii. 

Producătorul Spribe a reuşit să vină cu un joc original. Cota porneşte de la 1.00 şi poate ajunge să fie chiar mai mare de 100.00 până decolează avionul, dar la fel de bine e posibil să nu treacă de 1.50. Cuvântul de ordine este riscul, iar adrenalina este cu mult peste jocurile obişnuite de cazino, pentru că depinde de tine cât întinzi coarda înainte de a încasa. Dacă eşti prea lacom, poţi să îţi iei la revedere de la bani. În acelaşi timp, cu cât aştepţi mai mult, cu atât este mai mare câştigul. 

Miza porneşte de la 50 de bani şi poate fi setată şi la câteva sute de lei. În timpul jocului poţi vorbi pe chat cu ceilalţi jucători şi vezi ce mizează fiecare. „Aviator” deja este unul dintre cele mai populare jocuri, explicaţiile sunt uşor de găsit.

În primul rând, este un joc la care se poate aplica strategia Easy Money. Dacă pui miză mare şi te mulţumeşti cu cotă 1.15-1.25, ai şanse mari să câştigi, pentru că avionul nu decolează chiar atât de repede. Desigur, este posibil ca la o rundă din foarte multe să decoleze imediat. Depinde de seria pe care o prinzi. În al doilea rând, poţi juca multe runde într-un timp foarte scurt, adică banca se măreşte repede în cazul unui şir de bilete norocoase. 

De asemenea, e important că nu contează numai norocul, precum la sloturi sau la ruletă. Câştigurile depind de inspiraţie, de „feeling”. Pe de altă parte, este pericol să te enervezi dacă ai aşteptat prea mult şi ai pierdut. Este un joc pentru cei care reuşesc să îşi păstreze calmul orice s-ar întâmpla. 

Sunt şi alte strategii care pot fi aplicate când joci „Aviator”, nu doar „Easy money”. Dacă ţinteşti să prinzi cote de cel puţin 2.00, este potrivită strategia Martingale, care înseamnă dublarea mizei după fiecare pariu necâştigător. O altă strategie cu miză progresivă este Fibonacci, unde miza pariului următor este suma precedentelor două mize dacă sunt necâştigătoare (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 ,34, 55, 89 ş.a.m.d.). Cota pentru Fibonacci trebuie să fie minim 3.00.

O strategie care se practică şi la pariurile sportive live este să plasezi două bilete pe aceeaşi miză, în acelaşi timp. Când s-a ajuns la cota 2.00, încasezi unul, iar pentru celălalt mai aştepţi câteva secunde. Pare un plan bun, dar urmăreşte câteva runde înainte de a juca, pentru a încerca să depistezi un tipar în mişcările avionului.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE