Avocaţii lui Schumacher reacţionează: Michael nu poate merge!

19 septembrie, 2016
Michael Schumacher jpeg
image

Au trecut deja trei ani de la groaznicul accident de schi al lui Michael Schumacher din Alpii francezi, accident în urma căruia campionul de Formula 1 nu mai este acelaşi om.

Trei ani în care nu doar familia şi fanii, ci o lume întreagă a sperat în recuperarea fostului mare pilot de Formula 1, iar revista germană Bunte chiar şi-a permis să le dea acestora speranţe, după ce a publicat că starul de 47 de ani poate, astăzi, să meargă din nou.

Din păcate, însă, veştile nu sunt deloc atât de bune. Mai mult, avocaţii familiei campionului au luat decizia de a da în judecată publicaţia respectivă, pentru răspândirea de informaţii false.

Conform mărturiei avocatului Felix Damm din timpul audierilor în sala de tribunal, Michael nu doar că nu poate merge, ci nu se poate ridica în picioare nici măcar cu ajutorul terapeuţilor.

Michael Schumacher în 2012, cu un an înaintea teribilului accident

Familia Schumacher şi-a motivat decizia de a da în judecată publicaţia respectivă pentru că aceasta nu respectă dreptul la viaţă privată a lui Michael, iar verdictul în acest caz se va da în octombrie.

În povestea publicată de

este citat un prieten de-ai lui Schumacher, care declară următoarele: „Michael este foarte slab. Dar a reuşit să meargă din nou cu ajutorul terapeuţilor. A reuşit să facă câţiva paşi. În plus, a putut să ridice şi o mână.“

Declaraţiile au fost catalogate drept iresponsabile de reprezentanţii familiei Schumacher, cu atât mai mult cu cât dau speranţe false celor care le citesc.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg