Ayan, fiul Mihaelei R─âdulescu, plin de mu┼čchi! Particip─â la o competi┼úie sponsorizat─â de so┼úul Reginei Elisabeta

8 martie, 2019
1 ayan schwartzneberg jpg jpeg

Ayan Schwartzenberg are doar 15 ani, ├«ns─â, cu siguran┼ú─â, nu se comport─â precum un adolescent obi┼čnuit, de v├órsta lui. Fiul Mihaelei R─âdulescu are altfel de preocup─âri, dovedindu-se a fi un t├ón─âr cu ini┼úiativ─â, pasionat de tot felul de sporturi.

6 ayan fiu mihaela radulescu png png

Recent, Ayan a ├«mp─ârt─â┼čit cu fanii internau┼úi c─â se antreneaz─â pentru cursa DofE, o competi┼úie patronat─â de Ducele de Edinburgh, so┼úul Reginei Elisabeta. Culmea e c─â ┼či Kate Middleton, nora acestuia, a participat la aceast─â competi┼úie, ┼či, al─âturi de echipa sa, chiar a c├ó┼čtigat marele trofeu.

7 ayan fiu mihaela radulescu2 png png

Ayan a intrat ├«n cursa pentru c├ó┼čtigarea Premiului Ducele de Edinburgh

stanga
dreapta
2 ayan png png
3 ayan2 png png
4 ayan3 png png
5 ayan4 png png
6 ayan fiu mihaela radulescu png png
7 ayan fiu mihaela radulescu2 png png
8 ayan fiu mihaela radulescu3 png png
9 ayan fiu mihaela radulescu4 png png

A┼ča cum se arat─â scris pe contului de Instagram, Ayan particip─â la acest program, care ofer─â posibilitatea tinerilor s─â-┼či demonstreze dezvoltarea personal─â ┼či progresul ├«ntr-un cadru recunoscut interna┼úional.

5 ayan4 png png

Ce presupune acest program?

Ayan particip─â la nivelul ÔÇŁargintÔÇŁ, adresat tinerilor de peste 15 ani, care are 4 sec┼úiuni: partea de voluntariat, cea de activit─â┼úi fizice, cea de abilit─â┼úi personale ┼či aventur─â, ├«n cadrul c─âruia tinerii ├«┼či dezvolt─â spiritul de aventur─â ┼či ajung s─â ├«n┼úeleag─â necesitatea protej─ârii mediului ├«nconjur─âtor.

4 ayan3 png png

Dup─â cum era de a┼čteptat, mama acestuia, Mihaela R─âdulescu, este cea mai aprig─â sus┼úin─âtoare a adolescentului. Pe contul lui de Instagram, Mihaela ├«i posteaz─â, tot timpul, ├«ncuraj─âri ┼či felicit─âri.