Azi e ziua ei. Recunoşti vedeta?

18 aprilie, 2018
Sabina Florea Iosub (1) jpeg

E o jurnalistă cunoscută, realizează singurul talk show din sediul Parlamentului European de la Bruxelles şi se mândreşte mai nou cu silueta ei. Intuiţi despre cine este vorba?

image

Astăzi este ziua ei, deci e momentul cadourilor, felicitărilor, dar şi al amintirilor.

"Când înfloresc lalelele şi narcisele e ziua mea! :) Aşa explicam în copilărie când e ziua mea! O fac şi acum!", spune Sabina Florea Iosub, fiica celebrei jurnaliste Anca Florea.

image

La rândul său jurnalistă, la postul Antena 3, Sabina Florea Iosub şi-a croit un drum în presă fără a fi încurajată prea mult de mama sa, care ştia prea bine cât de greu e să răzbeşti în această breaslă. Cu toate acestea, după ce a absolit ASE-ul, a intrat în radio şi apoi direct pe teren, cu ştiri politice pentru Antena 3.

Acum este deja una dintre veteranele acestui post de ştiri şi s-a făcut remarcată ca reporter special şi ca realizatoare a emisiunii "Be EU". Iar anul trecut a primit o recunoaştere importantă din partea prestigioasei universităţi Sheffield, obţinând un MBA (Master of Business Administration) în General Management.

Sabina Iosub a impresionat plăcut la începutul acestui an şi datorită noii schimbării de look. La petrecerea anuală a revistei OK, ea a afişat o siluetă nouă, dar şi o coafură inedită, practic o imagine reinventată, de bun augur.

Uite cât de bine arată acum!Recente pe Ok! Magazine

meghan markle 1 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg