Azi e ziua lui Stallone! Totul despre traiul la orfelinat, filme porno şi câinele pe care l-a vândut pentru hrană!

6 iulie, 2017
sylvester stallone jpg jpeg

Azi, sărbătoreşte alături de familia sa împlinirea celor 71 de ani! O vârstă care îl găseşte împlinit sentimental, dar şi profesional, chiar dacă traiectoria de până aici n-a fost una lipsită de obstacole şi greutăţi.

Autor: Ana Maria Şimon

image

A creat două personaje legendare, Rocky şi Rambo, şi a reinventat filmele de acţiune în aniii ’80. Viaţa, însă, i-a oferit felii dure de realitate şi lupte pe care n-a avut cum să le câştige.

În filmele lui, el e salvatorul lumii, eroul providenţial, neînfricatul, apărătorul libertăţii, supravieţuitorul şi justiţiarul total. În scenariile hollywoodiene, totul se termină cu bine şi toată lumea pleacă acasă fericită. Cu julituri, cu scene incandescente pe fundal, dar fericită. Şi da, poate acesta este momentul în care lumea chiar ar avea nevoie de un Rambo care să coboare de pe marile ecrane. Din păcate, Stallone nu poate decât să-şi ducă ideea de anul trecut până la capăt, şi anume să creeze cel de-al patrulea film al seriei, „Rambo: The Last Blood“, în care legendarul veteran de război încearcă să anihileze gruparea ISIS.

„Avem echipe de prospecţie în Irak şi Siria, unde ISIS are punctele tari. Lucrăm cu localnicii pentru a putea oferi cea mai intensă şi realistă experienţă pe care un film cu Rambo a oferit-o vreodată“, declara starul anul trecut la Comic Con, promiţând că pelicula va fi gata anul acesta. Momentan, ea nu se înscrie pe lista proiectelor aflate în derulare, nici măcar la capitolul proiecte anunţate…

Stallone nu lipseşte, însă, de pe ecrane nici în cel de-al şaptelea deceniu al său de viaţă, apărând recent în „Creed“ (ultimul film din franciza „Rocky“) şi în „The Expendables“ şi având în plan două filme cu mafioţi: „Scarpa“ şi „Omerta“, ambele anunţate pentru anul viitor. Doar ştie să joace perfect italieni, de vreme ce însuşi tatăl său, Franco, era imigrant italian din regiunea Puglia. În schimb mama lui, Jacqueline, era de origine franceză – acum înţelegem mai bine preferinţa lui de-a se plimba vara cu iahtul pe Coasta de Azur…

image

Un lux pe care, însă, părinţii lui nu şi-l permiteau, din venitul de frizer al lui Franco şi din salariul de dansatoare al lui Jackie. De altfel, problemele financiare au şi dus la scandaluri dese în familia lor şi la despărţiri şi reîmpăcări dureroase pentru Sylvester Gardenzio şi fratele său mai mic, Franco jr. Şi aşa copilăria a fost destul de grea, pentru că ceilalţi copii din cartierul Hell’s Kitchen din New York, unde se născuse, râdeau de figura lui flască şi de dificultăţile de vorbire pe care le avea – handicapuri rămase de pe urma unei naşteri dificile cu forcepsul, care a dus la paralizia unui nerv de pe partea stângă a feţei. Pe lângă asta, avea şi platfus, de care a scăpat când mama sa, în disperare de cauză, l-a dat la patru ani să înveţe să danseze step.

Citeşte aici continuarea acestui articol despre viaţa lui Sylvester Stallone!Recente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg