Baby Boom! Ei urmează să devină părinţi!

30 octombrie, 2015
Winter Whites Centrepoint Gala, Kensington Palace, London, Britain   26 Nov 2013 jpeg

Se pare că toamna chiar se numără bobocii, pentru că următoarele celebrităţi se pregătesc de schimbat scutece, vrând-nevrând. Unele, pentru prima oară!

Chrissy Teigen & John Legend

image

„Suntem aşa fericiţi să vă anunţăm că suntem însărcinaţi!“, a scris modelul de 29 de ani pe Instagram, alături de o poză cu celebrul ei soţ. „Suntem aşa bucuroşi că, în sfârşit, se-ntâmplă“. Şi, într-adevăr, bucuria de-a deveni părinţi pentru prima dată este, pentru ei, cu atât mai mare cu cât a recunoscut că ea şi Legend (36) luptă să aibă o familie de ani buni. „Eu şi John avem probleme. Am fi avut copii de acum 5-6 ani, dacă se putea. Dar e un proces îndelungat, am apelat şi la experţi în probleme de fertilitate“, a spus Chrissy pe 18 septembrie, în cadrul show-ului FabLife. Din fericire, dorinţa li s-a împlinit.

Hugh Grant

image

Britanicul e tată de profesie, fără să vrea. În doar 15 luni, două femei i-au născut trei copii şi al patrulea e pe drum. Ştim, istoricul său amoros e foarte încâlcit. După ce-a avut o aventură cu Tinglan Hong, o chinezoaică din Londra, care i-a născut o fetiţă, Xiao Xi (trad. „surpriză plăcută“), în 2011, actorul de 55 de ani a riscat cu o altă idilă. Cea cu Anna Elisabet Eberstein, o prezentatoare de televiziune de origine suedeză, care i-a născut şi ea un fiu, John Mungo, în septembrie 2012. Doar că, la scurt timp, Grant s-a cuplat din nou cu Tinglan, care, surpriză!, i-a mai adus pe lume un băiat, Felix, în 2013! Ce face comicul situaţiei? Virilul star s-a împăcat ulterior cu Anna, care e însărcinată cu al patrulea copil al lui (al doilea pentru cuplu).

Carey Mulligan

image

Este una dintre cele mai discrete actriţe hollywoodiene, care-şi ţine viaţa personală sub cheie. Zilele acestea, însă, a fost în centrul atenţiei nu doar pentru că promovează filmul Suffragette, în care joacă alături de Meryl Streep şi Helena Bonham-Carter, ci şi pentru că a făcut un anunţ-surpriză. Ea şi soţul ei, Marcus Mumford, liderul trupei Mumford and Sons, au devenit proaspăt părinţi pentru prima oară. De fapt, nu chiar atât de… proaspăt. Carey (30), care n-a vorbit niciodată despre sarcină, a anunţat abia la trei săptămâni după naştere, pe 9 octombrie, că are o fetiţă, pe nume Evelyn. Restul e tăcere.

James Blunt

image

Tot o premieră este şi pentru celebrul cântăreţ britanic, care ar fi confirmat, pentru ziarul Australia’s Sunday Telegraph, că va deveni tată la 41 de ani. Prezent la Emeralds & Ivy Ball, în Sydney, James a fost întrebat de jurnalişti dacă soţia sa, Sofia Wellesley, este însărcinată. „N-aş vrea să vorbesc prea multe despre asta pe covorul roşu“, a replicat el, confirmând discret ştirea. James, artistul care e jurat al show-ului X Factor Australia, şi Sofia, care este nepoata celui de-al optulea Duce de Wellington, s-au căsătorit în septembrie, anul trecut.

foto: guliver/rex features/getty images, instagramRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg