Bad boys! Care sunt bătăuşii scandaloşi ai Hollywoodului

21 iunie, 2016
The Connerys jpeg

De la unii, ne-am fi aşteptat la comportamente violente, deviante sau cu două tăişuri. De la alţii, cu siguranţă nu! Un exemplu este Johnny Depp, aflat în cadrul celui mai scandalos divorţ al anului, cel de Amber Heard. Ceea ce părea un mariaj de vis s-a dovedit un coşmar violent.

Cu toate că mulţi prieteni şi fostele iubite ale starului i-au luat apărarea, blonda de 30 de ani a apărut în anumite zile cu vânătăi pe faţă. Ba mai mult, a dat presei fotografii cu ea bătută teoretic de Johnny, în diferite circumstanţe conjugale, de-a lungul timpului. Mulţi au fost oripilaţi de detaliile violenţelor domestice expuse de Amber, alţii au pus totul pe seama şantajului financiar evident pe care-l presta asupra actorului... adevărul este, cu siguranţă, undeva la mijloc.

Amber, lovită de Johnny Depp

Cert e că, acum, după săptămâni de acuzaţii scandaloase şi jocuri de replici între avocaţii lui şi avocaţii ei, Amber e dispusă să ajungă la o înţelegere cu soţul ei, dar nu renunţă la ordinul de restricţie – care a fost prelungit încă două luni.

Care sunt ceilalţi bătăuşi scandaloşi ai Hollywoodului?

Sean Connery

1967: Sean Connery cu prima soţie Diane Cilento

Diane Cilento, prima nevastă a marelui James Bond, a dezvăluit că acesta a lădat-o inconştientă în 1964, după ce a lovit-o. Se întâmpla după o nuntă la care au participat, în Spania, când Connery s-a înfuriat pentru că Diane dansa cu alţi bărbaţi. Când s-au întors în camera lor, actorul a lovit-o în faţă, iar ea a leşinat. “Am încercat să ripostez, dar altă lovitură m-a trimis zburând. Am reuşit să intru în baie şi să mă închid acolo. Am stat acoperită cu prosoape, plângând”, a mărturisit fosta nevastă.

Bill Murray

Bill Murray şi fosta soţie, Jennifer, pe care ar fi bătut-o şi ameninţat-o

Veteranul actor a fost acuzat de fosta soţie, Jennifer Murray, că e un “atacator de neveste”, că a “lovit-o în faţă” şi că i-a spus că “e norocoasă că nu a omorât-o”. Şocant din partea unui actor atât de îndrăgit… mai mult, aceasta a mai povestit, în declaraţiile date tribunalului, că a suferit ani de zile din cauza “adulterului, dependenţei de marijuana şi de alcool, comportamentului abuziv şi fizic, dependenţelor sexuale şi abandonului frecvent” ale lui Murray. Ulterior, ea s-a mutat cu copiii într-o casă pe plajă, departe de star.

Christian Slater

Christian Slater

Actorul a fost acuzat, în 1997, cu trei capete de acuzare pentru agresiune şi una pentru violenţă pentru că şi-a bătut iubita, în timp ce era beat. A stat după gratii 59 de zile din trei luni primite, dar curând avea să fie acuzat de hărţuire sexuală după ce a pus mâna pe fundul unei fete, pe străzile din New York.

Kris Kristofferson

Kris şi Rita

A fost un actor al anilor ’70, dar şi un cântăreţ celebru nominalizat chiar la Oscar pentru coloana sonoră a filmului Songwriter (1984), avându-le printre cuceriri pe Janis Joplin şi Barbra Streisand. Dar artistul de 79 de ani a avut un trecut tumultuos şi violent, conform celei de-a doua foste neveste: Rita Coolidge. Aceasta, cântăreaţă şi ea, a povestit despre Kris că a fost un monstru infidel şi abuziv, dependent de vodcă, care o lua la pumni adeseori, conform cărţii sale autobiografice, Delta Lady. A divorţat de el în 1980.

Charlie Sheen

Brittany Ashland, lovită de abuzivul Charlie Sheen

Îl mai avem pe infamul Charlie Sheen. Dincolo de conflictele cu fostele soţii, de scandalurile violente cu acestea, de escapadele lui presărate cu droguri şi alcool, de îmbolnăvirea cu HIV, starul de 50 de ani a avut, în februarie 1997, un proces de violenţă domestică pe cap. Fosta iubită a acestuia, Brittany Ashland, a dezvăluit cum Sheen a bătut-o rău şi a ameninţat-o că o va ucide. Se pare că în decembrie 1996, actorul a luat-o de păr şi a izbit-o de podeaua de marmură din casa lui din Agoura Hills, lăsând-o inconştientă şi cu buza spartă – a avut nevoie de 7 copci pentru ea. Vedeta a fost taxată cu acuzaţii de violenţă, atac, neglijenţă, stres emoţional şi a fost condamnat la un an cu suspendare, doi ani de supraveghere, amenzi şi serviciu în folosul comunităţii. Toate astea, la 6 ani de când ar fi împuşcat-o accidental pe actriţa Kelly Preston în casa lui din Malibu.

 FOTO GETTY IMAGES

 Recente pe Ok! Magazine

Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg