Băiatul lui Clint Eastwood, copia fidelă a actorului şi unul dintre cei mai doriţi burlaci. Drama care l-a împiedicat pe Scott să mai creadă în relaţii

26 martie, 2020
1 scott jpg jpeg

S-a zvonit că se întâlneşte cu actriţa Katie Holmes şi cu modelul Adriana Lima. A jucat în videoclipul lui Taylor Swift, a fermecat multe doamne celebre, dar şi mai puţin cunoscute. Totuşi, se pare că Scott Eastwood nu va renunţa atât de uşor la statutul de cel mai eligibil burlac de la Hollywood.

Actorul şi modelul Scott Eastwood a moştenit multe dintre calităţile tatălui său. Tânărul a devenit celebru datorită prenumelui său, dar şi datorită asemănării fizice cu Clint Eastwood. Toate astea combinate cu un corp bine lucrat, ochii de un albastru intens şi zâmbetul irezistibil i-au garantat calea către faimă.

2 clint1 jpg jpeg

Cu toate astea, în rândul admiratoarelor sale rămâne special pentru statutul de burlac la care nu pare să îşi dorească să renunţe. Actorul de 34 de ani duce o viaţă singuratică, iar asta după ce şi-a pierdut marea iubirea, pe Jewel Brangman, într-un accident de maşină. "Nu am spus nimănui asta. Am mai pierdut prieteni înainte. Am pierdut nişte amici grozavi, dar niciodată pe cineva cu care avusesem o relaţie intimă, cu care să fi fost într-o relaţie’’, a spus Scott într-un interviu pentru GQ.

5 scott5 jpg jpeg

El a recunoscut că tragedia l-a afectat foarte mult, iar asta l-a împiedicat să se mai apropie de cineva. „Mi-a fost mai greu”, a mărturisit el.

Chiar dacă mai apare în compania unor fete pe plajă, se pare că acesta este doar un mod prin care încearcă să îşi mai anime puţin viaţa.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate