Băiatul rău Shia LaBeouf, lovit cu acuzaţii de două foste iubite celebre. Actorul are o lungă listă de scandaluri şi arestări

14 decembrie, 2020
1 shia gettyimages 1185815950 jpg jpeg

Cele mai recente două acuzaţii primite de Shia din partea artistelor FKA Twigs şi Sia, cu care a avut relaţii, se adaugă unei lungi istorii personale zbuciumate

Fosta iubită a actorului, FKA Twigs, l-a acuzat pe LaBeouf de abuz. Şi foarte curând a făcut un pas în faţă şi cântăreaţa Sia, care susţine că acelaşi actor a păcălit-o, atrăgând-o într-o relaţie când de fapt el avea iubită, dar i-a ascuns acest lucru. FKA Twigs a reacţionat imediat, spunând că ele două trebuie să facă front comun împotriva lui Shia. Actorul din "Transformers" şi "Nymphomaniac" pare, de altfel, că nu-şi găseşte liniştea.

Prima dată când a stârnit un scandal a fost în 1996. Avea doar 9 ani pe atunci - încă nu se lansase ca star al canalului Disney şi a furat o pereche de sneakerşi dintr-un magazin din Pacoima, California. Aşa a ajuns să stea după gratii vreme de 6 ore. Dar doi ani mai târziu recidiva: la 11 ani a fost din nou arestat pentru că a furat un joc Pokemon. Alte şase ore la închisoare. După alţi doi ani, Disney îl făcea vedetă. La 21 de ani, poliţia l-a săltat din nou după ce a făcut scandal într-un magazin din care nu mai voia să plece. Iar după doar un an, în 2008, era arestat pentru că a fost prins şofând în stare de ebrietate. Acesta a fost semnalul clar al faptului că actorul avea o problemă cu băutura. În 2011, a ajuns din nou după gratii pentru că s-a bătut zdravăn cu un bărbat într-un bar din Oaks California. 

Cel mai ruşinos moment al său a fost, însă, în 2014, când s-a dus beat turtă să urmărească musicalul Cabaret, pe Broadway - un spectacol din distribuţia căruia făceau parte Alan Cumming şi Michelle Williams. În astfel de împrejurări, Shia a găsit de cuviinţă să fumeze chiar în sală şi să strige de pe scaunulu său obscenităţi în timpul spectacolului. Ba chiar i-a tras o palmă la fund lui Cumming, atunci când acesta a trecut pe lângă el chiar în timpul musicalului. Când poliţia a intervenit, Shia i-a scuipat, strigând: "Ştiţi cine sunt eu?". Actorul a ajuns la proces în urma acestui incident, iar internarea la reabilitare a fost impusă de judecătorul care a decis să fie eliberat pe cauţiune. Şi cu toate că Alan Cummings a încercat să fie drăguţ, declarând că îl iartă şi că e convins că îşi va reveni rapid, chiar anul următor a fost iar arestat pentru tulburarea ordinii publice şi consum de droguri. 

În 2017, Shia a organizat un eveniment de artă - o instalaţie anti-Trump în cartierul newyorkez Queens. Şi deşi de data aceasta era evenimentul lui, nici atunci n-a putut fi liniştit - i-a înşfăcat fularul uneu persoane pe care a zgâriat-o până la sânge pe obraz - şi iar s-a trezit arestat. În acelaşi an, a fost iar reţinut de autorităţi în Georgia, după un scandal în public, pe care l-a provocat în stare avansată de ebrietate - totul pornise de la faptul că un bărbat refuzase să-i dea o ţigară. 

Şi, da, nu putea rata să fie arestat şi în pandemie - în septembrie anul acesta s-a întâmplat. Iar asta pentru că a furat pălăria unui bărbat - i-a tras-o efectiv de pe cap şi a plecat cu ea, adresându-i apoi injurii şi împingându-l pe omul care a încercat să-şi recupereze obiectul vestimentar. Dacă aţi reuşit să ţineţi pasul, Shia are la activ 10 arestări. Tot ce-i mai lipsea era să le aibă pe FKA Twigs şi Sia pe cap.

Prima l-a acuzat pe LaBeouf de abuz fizic, emoţional şi mental în timpul relaţiei lor din anul 2018, precizând şi că i-a transmis cu bună ştiinţă o boală venerică. Cealaltă, Sia, a reacţionat, postând pe contul său de socializare media: "Şi eu am fost rănită de Shia, care este un mincinos patologic. M-a păcălit, atrâgându-mă într-un adulter, pentru că a pretins că e single. Acest om e bolnav", a concluzionat Sia. În replică, actorul şi-a pus cenuşă în cap, dând vina pe problemele sale cu alcoolul: "Nu am nicio scuză pentru alcoolism şi agresiuni. M-am abuzat pe mine şi i-am abuzat pe cei din jur vreme de mulţi ani. Am o îndelungată istorie de a-i răni pe cei mai apropiaţi de mine. Îmi este ruşine cu această istorie şi îmi pare rău că am făcut asta. Altceva nu-mi mai rămâne de spus."

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg