Băieţelui Ilenei Badiu a împlinit 9 ani. "În ciuda pronosticurilor..." FOTO

18 iulie, 2018
Ileana Badiu fiul ei Sasha jpeg

Un copil extrem de dorit şi de aşteptat, care a apărut în viaţa părinţilor lui într-un moment în care nu mai părea posibil.

image

După divorţul de Dinu Pescariu, Ileana şi-a refăcut viaţa alături de medicul cardiolog Cătălin Badiu, căruia visa să-i dăruiască un copil. Dorinţa ei, însă, s-a împlinit târziu, după multe rugăciuni şi aşteptări.

"Acum 10 ani aflam că nu prea am cum să fac un copil", mărturiseşte Ileana Badiu azi. "La câteva luni însă, după vestea asta, în ciuda pronosticurilor, aveam să aflu că sunt însărcinată". Dar nici atunci nu i-a fost uşor.

"După 9 luni de sarcină, cum nu doresc nici duşmanilor mei, s-a născut exact când a vrut el, nu cum fusese planificat minuţios de mine, dragostea vieţii mele! Aşteptam un Leu, dar a venit un Rac, pentru care zilnic îi mulţumesc lui Dumnezeu! Pe 18 iulie, la ora 11.52 năşteam cu 3 zile înainte de ziua din planul meu", mai spune Ileana Badiu.

image

Astăzi, băieţelul ei, Sasha, împlineşte 9 ani şi e înconjurat de toată dragostea familiei.

"În viaţa mea n-am văzut pe cineva să zâmbească mereu, să nu vadă decât jumătatea plină, să nu-şi dorească decât armonie, să fie capabil de atâta empatie, să îi respecte pe cei din jur atât de mult şi să fie dispus să ofere mereu iubire şi vorbe bune. Copilul ăsta determinat, pentru care familia înseamnă totul pe lume, m-a învăţat să cred in minuni, să iubesc necondiţionat, să pot ceea ce habar nu aveam că voi fi în stare. Simplu fapt că AM un copil mi se pare cea mai mare realizare, dar faptul că am AŞSA un copil mi se pare absolut incredibil", spune cu mândrie Ileana Badiu.Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg