Băieţelul cel mic al lui Jamie Oliver este frumuşel foc!

15 decembrie, 2016
jools oliver2 z jpeg

Nu mai putem cu atâta drăgălăşenie! Contul de Instagram al lui Jools, soţia celebrului bucătar Jamie Oliver, este plin cu cadre amuzante şi gingaşe cu cei patru copii ai familiei.

El este mezinul familiei

Recent, Jools a postat o imagine în care apare fiul Buddy îngrijindu-l pe micuţul River Rocket, mezinul familiei. Şi acesta nu este singurul cadru candid cu aceştia. În alte imagini, apar desigur şi ceilalţi copii ai familiei, toţi pe lângă micuţul River.

River s-a născut în luna august

”River este bine acum, aşa că suntem uşuraţi. Să nu poţi dormi este cumplit. Dar acum totul e ok. (...) Suntem ca nişte studenţii dintr-dată. Trebuie să-l mai lăsăm puţin pe River să intre în rutină înainte să plecăm de acasă. Să fiu singur cu Jools e un lucru rar”, a povestit Jamie în urmă cu câteva săptămâni pentru revista ”Hello”.

Buddy şi River

Jamie a mai declarat câte ceva şi despre ceilalţi copii ai lor. ”Toţi sunt atât de diferiţi. Buddy şi Petal sunt pro gâdilat şi luat în braţe, dar adolescenţii deja vor alte lucruri de la mine acum, aşa că încerc să le dau fiecăruia în parte ce vrea. E minunat să mă întorc după o zi de muncă într-o casă plină”, a mai declarat acesta.

Toţi îl veghează pe micuţul River

Jamie Oliver şi Jools sunt căsătoriţi de 16 ani. Cei doi au cinci copii: Poppy Honey Rose (14), Daisy Boo Pamela (13). Petal Blossom Rainbow (7), Buddy Bear Maurice şi River Rocket.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg