Băieţelul Jessicăi Alba este adorabil. Iată-l la împlinirea a două luni de viaţă!

9 martie, 2018
jessica alba jpeg

Jessica Alba a devenit mamă pentru a treia oară chiar în ultima zi din anul 2017, mai exact pe 31 decembrie, aducându-l pe lume pe fiul său, Hayes.

image

Fără îndoială este una dintre cele mai cool mămici de la Hollywood, iar mezinul familiei îi seamănă foarte mult. De când s-a născut, micuţul Hayes a devenit vedetă pe Instagramul mamei lui, pentru că Jessica a distribuit o mulţime de fotogafii în ipostaze care mai de care mai amuzante.

Cele mai recente imagini cu micuţul sunt adorabile şi îl prezintă în braţele mamei sale. Băieţelul are acum 2 luni şi câteva zile şi este o minunăţie de copil. În alte fotografii apare în braţele uneia dintre surorile mai mari, în timp ce este hrănit dintr-un biberon. Îmbrăcat într-un  costumaş alb cu dungi negre, fiul Jessicăi a fost surprins cu o faţă uimită de aparatul de fotografiat. Actriţa este specialistă în crescut copii după ce s-a antrenat cu fiicele sale, Honor Marie (9), şi Haven Garner (6). Hayes este copilul care le-a umplut casa de bucurie Jessicăi şi soţului său, producătorul de film, Cash Warren.

image

Marţi, actriţa a sărbătorit două luni de la naşterea fiului său prin distribuirea unei fotografii adorabile cu micuţul, îmbrăcat doar în scutec, aşezat pe un aşternut care conţinea datele din calendar şi numele băieţelului. "Cineva s-a făcut mare!", a fost mesajul care a însoţit imaginea.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg