Barack Obama a perturbat nunta unui cuplu de militari

31 decembrie, 2014
35606 481144426748 4156226 n jpeg

Deşi era în vacanţă, iar programul său de activităţi era, aparent, inofensiv, primul om în stat al Americii a reuşit să strice cea mai frumoasă zi a unui cuplu de tineri însurăţei, ambii cadre militare.

Deşi era în vacanţă, iar programul său de activităţi era, aparent, inofensiv, primul om în stat al Americii a reuşit să strice cea mai frumoasă zi a unui cuplu de tineri însurăţei, ambii cadre militare.

Obama se află într-o vacanţă de nouă zile în Hawaii, statul său natal, unde obişnuieşte să joace golf – în această vacanţă, el a avut deja şase partide, la una dintre ele, cea din Ajunul Crăciunului, avându-l ca partener pe premierul malaysian Najib Razzak.

Pasiunea preşedintelui american Barack Obama pentru această activitate a perturbat, însă, organizarea nunţii unui cuplu de militari americani în Hawaii, care a fost nevoit să schimbe locul de desfăşurare a evenimentului în ultimul moment.

image

Căpitanii Natalie Heimel şi Edward Mallue pregătiseră totul pentru ceremonia de duminică ce urma să se desfăşoare pe peluza Kaneohe Klipper, la o bază a marinei.

Aflând că Obama va juca golf tocmai în timpul evenimentului, viitorii soţi au schimbat locul ceremoniei, care în cele din urmă a avut loc pe peluza reşedinţei comandantului bazei, cu vedere la Pacific.

Tinerii au primit apoi un apel telefonic din partea lui Obama, care i-a felicitat şi şi-a prezentat scuze pentru deranjul provocat.

image

"Obama a sunat-o personal pe sora mea şi pe noul ei soţ pentru a se scuza că le-a perturbat ceremonia. Incredibil!", a povestatit sora lui Natalie Heimel pe Twitter.

Apelul telefonic i-a "copleşit total", a povestit Becca Dryer, o prietenă a miresei, care asista la ceremonie, potrivit New York Daily News.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}