Barbara Eden are convingerea că ea şi Larry Hagman erau meniţi să fie împreună. Ce spune actriţa despre relaţia cu J.R din serialul "Dallas"

15 decembrie, 2021
8 hagman7 jpg jpeg

Barbara Eden a dezvăluit că ea şi actorul Larry Hagman au avut întotdeauna o legătură specială, în ciuda faptului că relaţia lor era una platonică.

Barbara Eden şi Larry Hagman au jucat împreună în serialul TV „I Dream of Jeannie”, produs între 1965 şi 1970, dar au apărut şi în alte câteva producţii de la Hollywood.

Cei doi nu s-au implicat într-o relaţie romantică, dar Eden crede că era „menţi să fie împreună”. Într-un interviu pentru Closer Weekly , ea a vorbit despre legătura extraordinară pe care a avut-o cu cel care a jucat rolul lui J.R în Dallas. Potrivit actriţei, conexiunea dintre ei a fost  instantanee. Barbara are convingerea că se potriveau atât pe platourile de filmare, cât şi în viaţa reală.

„Noi doar am făcut clic. Aveam acelaşi ritm. . L-am iubit foarte mult. Era un actor talentat”.

Actriţa din Arizona şi-a amintit câteva dintre lucrurile pe care le-au trăit împreună când s-au cunoscut pentru prima dată, înainte de a începe filmările la „I Dream of Jeannie”. Barbara l-a speriat pe Hagman în timp ce filmau o scenă: „Mi-am aruncat braţele în jurul gâtului lui. Ştii cum era Jeanie. Noi am făcut scena. Părea să fie bine acolo”.

Dar mai târziu mi-a spus: <<M-ai speriat>>.  Am avut o replică pe măsură „Ei bine, jucam rolul. A fost amuzant". Ea a mai spus că are „milioane de amintiri” despre el, în timp ce îi lăuda abilităţile cinematografice şi felul în care se comporta ca partener."Am lucrat cu el în câteva filme şi pentru „Dallas". Mi-a plăcut. Mi-a făcut uşor să lucrez cu el".

Hagman chiar a mângâiat-o pe platourile de filmare, după ce regizorul le-a dat câteva „comenzi ridicole” şi a făcut-o să plângă. Eden îşi aminteşte că, în timpul unei scurte pauze de filmare, a fugit de pe platou şi s-a ascuns de toată lumea, pentru a plânge în tăcere. Cei din distribuţie au încercat să o găsească, dar numai Hagman îi cunoştea ascunzătoarea.

Larry şi-a pus braţele în jurul ei şi i-a spus cu blândeţe: „Nu plânge, Barbara”. Eden a adăugat că a fost impresionată de bunătatea lui şi a fost surprinsă de cât de sincer a fost în legătură cu căderile sale emoţionale de de platoulde filmare.

Barbara a adăugat că Hagman a fost un actor grozav şi o fiinţă umană caldă şi bună. Dar Hagman avea demonii lui şi era dependent de alcool. Chiar dacă era tulburat, Eden a spus că nu a văzut niciodată acea parte a lui, dar a subliniat că majoritatea oamenilor au văzut-o. Pentru acele ieşiri din peisaj, Hagman a fost la un pas să îşi piardă rolul Chiar s-a vorbit despre înlocuirea lui cu Darrin Gavin. Din fericire, Eden a venit în apărarea lui. Ea a declarat pentru Fox News că Sidney Sheldon a abordat-o şi i-a spus că Hagman are probleme. Oamenii ştiau asta, dar el rămăsese un profesionist pe platoul de filmare.

Eden recunoaşte că i-a spus lui Sheldon că Hagman nu se poate înţelege cu toată lumea şi că ar fi o decizie greşită să-l schimbe în mijlocul filmărilor.

Barbara şi Hagman s-au reunit în seria „Dallas” din 197.  Când a fost întrebată dacă a comunicat cu el de-a lungul anilor, Eden a spus: "Am făcut-o. Am lucrat cu el când am făcut „Scrisori de dragoste”. Am apărut împreună la întâlnirile cu fanii din Australia şi a fost grozav”.

Actorul a murit în noiembrie 2012, la vârsta de 81 de ani, de cancer. Era înconjurat de familie şi prieteni, alături de care sărbătorea Ziua Recunoştinţei.  Hagman este cunoscut cel mai bine cunoscut pentru rolul lui JR Ewing din serialul „Dallas”, care i-a adus recunoaşterea în întreaga lume.

Eden a fost una dintre vedetele care i-au adus un ultim omagiu. „Decesul lui Larry a fost dificil pentru mine. În primul rând, nu-mi venea să cred că s-a întâmplat, pentru că am depăşit atât de multe lucruri împreună şi aveam tendinţa să simt că va fi mereu acolo. Am plâns”.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG