Bărbaţi faimoşi cu propriul ideal de frumuseţe feminină. Cum arată soţiile lor?

20 aprilie, 2017
FotorCreated jpeg

Ne-am obişnuit să vedem bărbaţi celebri, bogaţi şi cu o popularitate debordantă în rândul fanelor, alături de femei care arată în mod invariabil ca nişte supermodele. Dar, iată că există câţiva granzi de la Hollywood, lupi bătrâni şi super faimoşi care făceau pe orice divă să leşine, a căror partenere de viaţă nu se potrivesc neapărat standardelor obişnuite de frumuseţe. Demonstrând că dragostea adevărată nu ţine cont de aspectul fizic, ci de suflet, iată care sunt bărbaţii sex-simbol în cetatea filmului care au ignorat toate stereotipurile legate de felul în care spune lume că ar trebui să arate soţiile lor!

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman şi soţia sa Deborra-Lee Furness la un eveniment în 2016.

Hugh Jackman este foarte cunoscut şi, chiar dacă are 48 de ani, ar fi putut să aibă, probabil, orice femeie de pe planetă. Cu toate acestea, inima lui îi aparţine de aproape 20 de ani Deborrei-Lee. Ea e mai în vârstă decât soţul ei cu 13 ani, dar cuplul nu vede acest lucru ca o barieră în calea iubirii.

Misha Collins şi Victoria Vantoch

Dragostea nesfârşită dintre actorul Misha Collins şi Victoria Vantoch a dus la căsătoria lor, în 2002. Ea este un om de ştiinţă şi jurnalist, iar cei doi se cunosc încă de pe băncile şcolii. Acum, ei au doi copii şi sunt extrem de fericiţi împreună, chiar dacă Victoria nu corespunde în niciun fel standardelor de frumuseţe actuale, iar Misha este un bărbat de-a dreptul fermecător.

Matt Damon şi Luciana Barroso

Luciana Barroso nu este cea mai atrăgătoare femeie.

Cu ani în urmă, în timpul unor filmări în Miami, Matt a întâlnit o bruneta destul de tinerică cu rădăcini argentiniene - şi ea s-a dovedit a fi viitoarea doamna Damon. Luciana lucra într-un bar,  în 2007 cei doi s-au căsătorit, iar acum fericitul cuplu are trei copii minunaţi. Nu trebuie să fii cea mai frumoasă femeie din lume pentru a te căsători cu un actor/ regizor sexy şi extrem de cunoscut.

Ethan Hawke şi Ryan Shawhughes

El a părăsit o divă pentru o bonă.

Căsătoria lui Ethan cu una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood - Uma Thurman - s-a prăbuşit atunci când actriţa a aflat de relatia dintre el si bona copiilor, Ryan Shawhughes. În 2008 Ethan a făcut un lucru cinstit şi s-a căsătorit cu dădaca Ryan, iar acum cei doi sunt inseparabili. Concluzie - poţi să fii frumoasă şi bogată, că tot ai putea fi părăsită pentru bona care nu are niciuna dintre cele două calităţi.

Pierce Brosnan şi Keely Shaye Smith

Pierce Brosnan este încă îndrăgostit de soţia sa.

Fostul James Bond nu şi-a ales o bond girl ca să-i fie soţie, ci o jurnalistă pe nume Keely Shaye Smith. Au fost iubiţi timp de 7 ani. În 2001 au devenit părinţi pentru a doua oară, iar acum se bucură împreună cu familia de o viaţă liniştită într-o casă de lângă Oceanul Atlantic. Ba mai mult, nu acordă atenţie comentariilor răutăcioase, care sunt, uneori, cu privire la aspectul fizic al lui Keely. Cu toate acestea, pe Pierce nu îl interesează ce spune lumea pentru că o iubeşte aşa cum este: „E una la un milion. Sunt atât de bucuros că am găsit-o.“

Foto: Arhiva OK, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg