Bărbaţii din viaţa lui Audrey Hepburn. Motivul pentru care actriţa şi-a părăsit marea iubire înainte de nuntă

9 septembrie, 2020
6 sabro3 jpg jpeg

În ciuda imaginii sale curate, Hepburn s-a bucurat de mai multe aventurii extraconjugale. Cu toate acestea, nu a avut noroc în dragoste, iar lista ei de relaţii era tot timpul în creştere. Înainte să aibă o legătură cu Mel Ferrer şi Andrea Dotti, actriţa s-a îndrăgostit de William Holden. Idila a fost detaliată într-o carte, Audrey And Bill.

Hepburn a fost regina eleganţei şi a strălucit în filme precum Roman Holiday, Breakfast at Tiffany's şi My Fair Lady, iar Holden a fost băiatul dur de la Hollywood. După o aventură începută pe platourile comediei romantice Sabrina, Holden a fost de acord să-şi părăsească familia şi să se căsătorească cu ea. Hepburn îl vedea pe Holden drept „cel mai frumos bărbat întâlnit vreodată” şi îl numea îngerul ei păzitor. Actorul, în vârstă de 44 de ani, nu nu era doar cu 11 ani mai în vârstă decât Hepburn, dar era şi un bărbat căsătorit cu trei copii.

Holden a decis să-şi părăsească soţia de atunci, actriţa Ardis Ankerson, care era mai cunoscută sub numele de Brenda Marshall. Cele două doamne s-au întâlnit când actorul a invitat-o pe Hepburn la casa lui. Potrivit autorului cărţii, Edward Epstein, Hepburn a fost „cel mai mare coşmar al soţiei”. Era bine educată, vorbea bine şi avea o energie care atrăgea ca un magnet. Curând i-a fost clar lui Ardis de ce soţul ei a fost atât de prins această poveste.

Ardis i-a cerut lui Holden să nu o mai vadă niciodată pe Hepburn, dar el a ignorat-o. La câteva săptămâni de la această întâlnire, inima lui Holden s-a rupt într-un milion de bucăţi. William  nu mai putea aştepta să fie cu Hepburn şi i-a propus să fie împreună, promiţându-i că îşi va părăsi soţia. Hepburn nu avea decât un singur lucru în minte. Voia copii. „I-a spus că vrea trei, poate patru şi că se va retrage de pe ecran pentru creşterea lor”, povesteşte Epstein.

Când discutau despre mariaj, Holden i-a dezvăluit ceva care le-a rupt relaţia pentru totdeauna. „În timp ce vorbeau intens despre numele viitorilor lor copii, un zâmbet jenat s-a strecurat pe faţa lui Bill. El i-a spus că singurul lucru pe care nu puteau să-l aibă împreună erau copiii. Actorul i-a mărturisit că a făcut o vasectomie cu ani în urmă. Audrey Hepburn a pus capăt aventurii pe loc. "

„Au fost totul unul pentru celălalt, nebuni îndrăgostiţi şi, dacă Bill ar fi putut să aibă copii, s-ar fi căsătorit într-o clipă”, spune autorul Edward Z Epstein.

Cu toate acestea, această povestea de dragoste le-a bântuit sufletele pentru tot restul vieţii, iar dorinţa disperată a lui Audrey de a avea urmaşi a devenit o obsesie care a consumat-o. Aceast vis pătimaş a condus-o către două căsătorii nepotrivite şi aproape a dus-o la sinucidere după o serie de avorturi devastatoare.

4 sabro4 jpg jpeg

Holden nu putea însă să renunţe la ea. Voia ca Hepburn şi el să fie împreună pentru totdeauna. Pentru a o recâştiga, a încercat să o facă gelosă, aşa că aventurile lui au devenit publice El a recunoscut: „Am plecat în jurul lumii cu ideea de a [avea] o femeie în fiecare ţară pe care am vizitat-o. Planul meu a reuşit. Dar când s-a întors la Hollywood şi i-a spus lui Hepburn despre episoadele amoroase, ea a oftat, „Oh, Bill”, de parcă Holden ar fi un băiat nerăbdător care încerca să obţină ceva ce nu se putea.

După ce s-a întâlnit cu producătorul Michael Butler,în 1954, ea a trecut la actorul american Mel Ferrer, pe care îl cunoscuse la un cocktail organizat de prietenul ei, Gregory Peck.

Disperată să-şi întemeieze o familie, s-a căsătorit cu Ferrer. În timpul mariajului au existat zvonuri de infidelitate de ambele părţi. Hepburn a avut o aventură cu scenaristul Robert Anderson în timp ce filma pentru producţia The Nun’s Story. A suferit al patrulea avort spontan după ce a căzut de pe cal, înainte de a-l avea în sfârşit pe primul ei fiu, Sean, în 1960.

S-a reunit din nou cu Holden pentru filmul din 1961, Paris When It Sizzles. Această confruntare l-a trimis în ghearele alcoolui pe faimosul actor. Nu putea să facă faţă situaţiei. El a încercat din nou să o recâştige. S-a urcat pe copacul care ducea la fereastra ei şi a sărutat-o când s-a aplecat pentru a-l ajuta să urce. „Bill, opreşte-te!” a spus ea şi asta a fost. Totul se sfârşise.

1 sabro1 jpg jpeg

În cele din urmă, după 14 ani, a divorţat de Ferrer şi şase săptămâni mai târziu s-a căsătorit cu psihiatrul italian Andrea Dotti, cu care avusese o aventură. În timp ce era însărcinată, diva a aflat despre trădarea soţului ei.

Hepburn l-a născut pe Luca, fiul ei, în 1970, la vârsta de 40 de ani. Infidelitatea soţului său a determinat-o, în cele din urmă, să divorţeze.

„Ea chiar a mărturisit că la un moment dat se gândise la sinucidere”, spune Epstein. După un deceniu de absenţă de la Hollywood, s-a întors pentru filmul din  Bloodline, în 1979, bucurându-se de o întâlnire cu actorul Ben Gazzara, care era căsătorit. “Audrey a fost nefericită în căsătorie şi a suferit, iar eu am trecut prin aceleaşi lucruri. Ne-am consolat unul pe altul şi ne-am îndrăgostit ”, spunea el.

Dar când filmările s-au încheiat, Gazzara s-a întors la soţia sa şi Hepburn a început o relaţie cu actorul olandez Robert Wolders.

În timp ce Hepburn încerca să-şi construiască familia visurilor,  Holden pierdea totul. Viciul său devenise tot mai rău după despărţire. După o aventură de doi ani cu actriţa franceză Capucine, Holden a început o relaţie de nouă ani cu Stefanie Powers în 1972, care din păcate, s-a încheiat. Actorul care îşi pierduse bătălia în faţa alcoolismului a alunecat pe un covor de dormitory, în 1981, şi s-a lovit cu capul de masă. Trupul său a fost găsit patru zile mai târziu. Sângerase până la moarte. „Audrey a rămas uimită”, a scris Epstein.

Conform autopsiei, Holden era încă în viaţă la cel puţin 30 de minute după cădere. Fie nu a putut să ceară ajutor, fie a ales să nu facă asta, crezând că răna este superficială.

Hepburn a găsit în cele din urmă dragostea pe care o căuta în Robert Wolders. Cu toate acestea, nu s-a recăsătorit.

A murit la 63 de ani, la aceeaşi vârstă cu Holden. „Audrey şi Bill au avut una dintre cele mai mari relaţii amoroase secrete de la Hollywood”, a scris Epstein şi a adăugat: „Dacă s-ar fi căsătorit, ar fi fost o dragoste pentru veacuri”. Şi poate că finalul ar fi fost altul.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg