Bărbatul căruia Jennifer Lopez i-a dat papucii fără scrupule pentru a fi cu Ben Affleck. I-a frânt inima

23 august, 2024

Bennifer nr.2 a ajuns la final, c-un divorț care a venit prea devreme, după doar doi ani de mariaj.

Pe 20 august, Jennifer Lopez a cerut divorțul de Ben Affleck, sătulă, spun apropiații ei, să mai aștepte din partea lui vreun semn că vrea să contribuie la acest mariaj. Conform actelor înainte de diva de 55 de ani, Ben a plecat de-acasă încă din data de 26 aprilie și acțiunile lui din ultimul timp au arătat că actorul este hotărât să meargă mai departe.

Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg

Ne imaginăm, așadar, cât de afectată este Jennifer Lopez de implozia mariajului ei cu Ben, despre care a declarat fără rețineri că este iubirea vieții ei, în ciuda faptului că ea și actorul au mai avut o relație eșuată fix acum 20 de ani.

Ai putea spune că actorul de 52 de ani a fost o ambiție personală pentru Jennifer, care și-a dorit acea încheiere ca-n filmele romantice cu bărbatul despre care mulți spun că este obsesia vieții sale.

Chiar și modul în care J.Lo s-a debarasat de al doilea ei soț, Cris Judd, pentru a fi cu Ben spune multe despre cât de dependentă este diva de acest bărbat. Judd era atunci unul dintre dansatorii din trupa artistei, devenind soțul ei în 2001. Mariajul a durat mai puțin de un an și s-a terminat, spun gurile rele, atunci când Ben a intrat în scenă.

Chiar dacă Lopez a declarat sus și tare că nu s-a întâmplat nimic între ea și Affleck până la despărțirea de fostul soț, tatăl lui Judd, Larry, a descris în presă o altă situație: „Cris este bărbatul unei singure femei. Mi-a spus că nu sunt probleme între ei, dar eu știam că sunt. I-am spus atunci: Dă-i spațiu! Poate că-și va reveni. Nu a făcut-o și a ales, în schimb, cea mai rea persoană cu care putea fi. În timpul filmărilor pentru Gigli, m-am gândit că domnul Affleck va avea respect pentru o femeie căsătorită și nu va intra cu tupeu în cabina ei. Iar ea a fost îndrăgostită de Affleck de cum l-a văzut”.

1 jennifer lopez si cris judd foto casnicii jpg jpeg

După cum bine știm, Lopez și Affleck s-au logodit în 2002, la scurt timp după ce au format un cuplu, nunta fiind programată un an mai târziu. Cu toate acestea, cei doi și-au amânat marele eveniment din 2003 cu doar puțin timp înainte ca acesta să aibă loc, apoi s-au despărțit oficial în ianuarie 2004.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg