Bărbatul de 61 de ani care poartă la muncă fuste mulate şi pantofi cu toc. Soţia îl susţine, au o căsnicie fericită de 11 ani

16 februarie, 2021
11 barbatul poarta fuste scurte si tocuri jpg jpeg

Merge la muncă zi de zi îmbrăcat în fuste mulate şi încălţat în pantofi cu toc. El este Mark Bryan, un bărbat de 61 de ani! Are o soţie superbă, sunt căsătoriţi de 11 ani!

Deşi nu este gay sau trans, fiind un bărbat cu o căsnicie fericită de 11 ani, Mark Bryan merge de 5 ani la muncă îmbrăcat în fustă, cu dresuri colorate şi încălţat în pantofi cu toc. Cum a ponit această poveste mai puţin obişnuită?

Mark Bryan a povestit că totul a început în facultate, când a dansat pe tocuri cu o prietenă, la o petrecere. I-a plăcut şi a repetat experienţa. Nu s-a ferit şi s-a mai urcat pe tocuri din când în când, iar de cinci ani a introdus în garderobă fustele, care spune el, nu fac decât să pună în evidenţă şi mai bine încălţămintea.

12 mark bryan jpg jpeg

Dacă încercăm să îl analizăm din cap până în picioare, putem observa că în partea se dus arată ca un bărbat, poartă cămăşi, sacouri masculine, chiar şi cravată. În partea de jos a ales să îmbrace haine feminine, are o mulţime de fuste mulate, dresuri colorate şi foarte mulţi pantofi cu toc. Poartă mărimea 41 la încălţăminte şi 38 la fuste. Se încadrează, nu?

7 barbatul de 61 de ani poarta fuste si tocuri 4 jpg jpeg

Acesta este susţinut de soţie şi de fiica sa. Mark Bryan este un bărbat foarte masculin. E inginer în robotică şi antrenor de fotbal. În timpul liber, restaurează maşini.

”Mă îmbrac aşa pentru că pot. Pentru a fi diferit. Întotdeauna am admirat femeile care poartă fuste strâmte şi tocuri. Nu din punct de vedere sexual, ci pentru puterea pe care o afişează. Nu mă îmbrac aşa pentru a fi mai atractiv din punct de vedere sexual, ci pentru puterea pe care mi-o dă.

Pentru mine, hainele nu au gen. Prefer fustele rochiilor. Rochiile nu-mi permit să amestec sexele. Prefer o ţinută masculină de la brâu în sus şi una fără gen de la mijloc în jos”, a declarat el pentru Bored Panda.

”Când port tocuri, mă simt mai înalt şi mai puternic, cumva”, a mai spus acesta.

Priviţi în galeria foto mai multe imagini cu bărbatul care poartă fuste mulate şi tocuri.

5 barbatul de 61 de ani poarta fuste si tocuri 6 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg