Barbie există şi în realitate! Valeria Lukyanova seamănă perfect cu păpuşa blondă cu ochi albaştri şi talie de viespe

4 noiembrie, 2020
43 valeria lukyanova 2 jpg jpeg

Păpuşa Barbie există şi în realitate! O tânără s-a transformat în jucăria adorată de atâtea şi atâtea fetiţe din lumea întreagă! Valeria Lukyanova are părul blond, ochi albaştri, talie de viespe. Seamănă perfect cu păpuşa!

Valeria Lukyanova are aproximativ 30 de ani şi este originară din Ucraina. I-a plăcut aşa de mult păpuşa Barbie încât s-a transformat în una în carne şi oase. Ruth Handler a  creat în 1959 celebra păpuşă Barbie. Ruth Marianna Handler a fost o femeie de afaceri americană şi, ulterior, o inventatoare. Ea a deţinut mai mult timp preşedinţia producătorului Mattel Inc., fiind cunoscută în opinia publică ca „mama păpuşii Barbie”, după cum s-a şi autodescris.

Ucrainianca a îndrăgit-o aşa de mult-o pe Barbie încât şi-a făcut operaţii estetice de aproximativ 800.000 de dolari pentru a arăta ca ea.  Acum, tânăra are părul lung şi blond, pielea foarte deschisă la culoare, perfect netedă, ochii mari şi gură exact că a unei păpuşi Barbie. Şi mai uimitoare este silueta ei. Are o talie incredibil de subţire, de viespe, şi un bust generos, se pare că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o augmentare mamară. 

24 valeria lukyanova papusa barbie 17 jpg jpeg

Valeria Lukyanova a primit însă şi foarte multe critici pentru transformarea ei. Mulţi au acuzat-o că şi-a deformat coprul, că nu mai arată firesc. Promovează tânăra o perfecţiune imposibil de atins?

Ea a dezvăluit însă că apelează şi la Photoshop pentru a-şi modifica unele poze: "Pozele sunt editate pentru a corecta culoarea. Aceste imagini au fost făcute cu telefonul, într-o gradina botanica şi nu erau de calitate foarte buna. Le-am editat pentru a corecta defectele cauzate de camera slabă”, sustine blondina în legătură cu această imagine.

26 valeria lukyanova papusa barbie 15 jpg jpeg

“Cei care spun lucruri urâte despre mine în mod cert nu arătă aşa cum arat eu. Altfel nu ar fi atât de negativisti. Evident că sunt invidioşi”, a spus ea la un moment dat. 

34 valeria lukyanova papusa barbie 7 jpg jpeg

Valeria a recunoscut că îşi doreşte o apariţie perfectă, un trup perfect, lucru normal pentru o femeie: “Toţi vor o silueta suplă, toate femeile îşi măresc sânii. Toţi îşi operează faţa dacă nu sunt mulţumiţi de ea. Toate femeile vor să fie blonde, este un fenomen global”, mărturisea tânăra într-un alt interviu.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg