Barbra Streisand a ajuns la 77 de ani. De ce nu a vrut să-şi opereze niciodată nasul?

25 aprilie, 2019
11 barbra streisand profimedia 0090546458 jpg jpeg

Este cântăreaţă, autoare, actriţă, regizoare şi producătoare de film americană, premiată cu 2 Oscaruri, 8 trofee Grammy, 5 trofee Emmy, 1 Glob de Aur şi lista poate continua. Un lucru este cert: este una dintre cele mai faimoase şi iubite artiste de peste Ocean, iar ieri a fost ziua ei.

Barbra Streisand a împlinit ieri 77 de ani şi i-a sărbătorit departe de lumina reflectoarelor, în reşedinţa ei din Malibu, aşa cum a făcut-o în ultimii ani. Actriţa are apariţii din ce în ce mai rare şi, la un moment dat, s-a zvonit că suferă de demenţă, mai ales că a decis să-şi cloneze preaiubitul patruped. Ei bine, ultima parte este adevărată, Barbra a dorit să-i păstreze în viaţă sufletul Samanthei, căţeluşa ei, aşa că a clonat-o. Chiar şi aşa, reprezentanţii actriţei au dat asigurări că starea de sănătate a actriţei este OK, şi că zvonurile privitoare la o demenţă incipientă ar fi false.

2 barbra streisand profimedia 0422174663 jpg jpeg

A şocat cu declaraţia despre Michael Jackson

stanga
dreapta
2 barbra streisand profimedia 0422174663 jpg jpeg
3 barbra streisand profimedia 0427707489 jpg jpeg
4 barbra streisand profimedia 0387453982 jpg jpeg
5 barbra streisand profimedia 0330651415 jpg jpeg
6 barbra streisand profimedia 0090546458 jpg jpeg
7 barbra streisand profimedia 0043128041 jpg jpeg

Acum nu mult timp, Barbra făcea o declaraţie publică care şoca o lume întreagă. Aceasta a validat ipoteza ca MJ să fi fost un deviat sexual, găsindu-i cumva o justificare. ”Nevoile lui sexuale erau nevoile lui sexuale, venite din ce fel de copilărie a avut ori ce ADN a avut”, a fost declaraţia actriţei, care, evident, a stârnit nenumărate critici.

3 barbra streisand profimedia 0427707489 jpg jpeg

Şi-a pierdut virginitatea la 18 ani cu un coleg de breaslă

Chiar şi-n tinereţe era un spirit liber, care nu se temea să-şi urmeze simţirile. Barbra şi-a început viaţa sexuală, la 18 ani, cu primul ei iubit, actorul Barre Dennen, care pe atunci avea 22 de ani. Potrivit declaraţiilor lui, într-o noapte au ”rulat câteva joint-uri de marijuana” şi a învăţat-o pe ”Barbra să fumuze”. În aceeaşi noapte, Barbra şi-a pierdut virginitatea cu acesta. Dar n-a trecut mult timp până când aceasta a aflat că iubitul ei este bisexual şi a devenit extrem de geloasă. Asta a dus şi la despărţirea lor.

S-a căsătorit cu un bărbat care o împlinea sexual, dar a sfârşit prin a-i fi infidelă

În 1962, a întâlnit iubirea în actorul Elliott Gould, care o descria pe Barbra ca fiind ”o ciudată fantastică”. Tensiunea lor sexuală scandaloasă era mai mult decât vizibilă în show-ul de pe Broadway în care apăreau, iar în cele din urmă cei doi s-au şi căsătorit. Numai că, în anul respectiv, Barbra avea să devină cel bine vândută voce feminină. Lucrul acesta l-a umbrit pe soţul ei, care a devenit din ce în ce mai gelos pe succesul ei. Sătulă să mai lupte pentru mariajul ei, Barbra a început o aventură cu Sydney Chaplin, fiul legendarului Charlie Chaplin, care l-a rândul lui era căsătorit. Idila a ajuns la sfârşit la un moment dat, dar nu înainte ca cei doi să divorţeze de partenerii lor.

N-a vrut să-şi facă rinoplastie

5 barbra streisand profimedia 0330651415 jpg jpeg

Deşi a primit nenumărate critici în legătură cu aspectul ei fizic şi chiar şi ea era conştientă de mărimea nasului ei, Barbra a decis să nu-şi facă niciodată o rinoplastie. Iată ce spune celebra cântăreaţă într-un interviu din 1985: „La început, nu am avut bani pentru a-mi opera nasul şi, de fapt, chiar dacă i-aş fi avut, nu i-aş fi dat pe aşa ceva. Adevăratul motiv este că nu am încredere în doctori că ar putea să-mi facă nasul perfect. Şi, apoi, nasul meu face parte din faţa mea şi asta, ei bine, nu vreau s-o schimb”.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg