Barbra Streisand a făcut sex cu Andre Agassi. Marele sportiv e cu 28 de ani mai mic decât faimoasa actriţă

26 octombrie, 2020
1 bar9 jpg jpeg

Chiar dacă  a fost considerată „răţuşca cea urâtă” a familiei sale încă de când era copil, iar asta din cauza nasului ei mare, Streisand a fost întotdeauna o femeie mândră de fizicul ei şi a avut o viaţă amoroasă intensă. Artista a împărţit patul cu vedete din lumea politicii, divertismentului, jurnalismului şi chiar cu un prinţ.

Mulţi bărbaţi celebri s-au lăsat seduşi de farmecul vocii sale remarcabile. Bill Clinton, Don Johnson, Omar Shariff, Liam Nesson şi James Brolin, compozitorul James Newton şi chiar prim-ministrul canadian Pierre Trudeau, toţi erau îndrăgostiţi de Streisand.

Un alt iubit al ei a fost Dodi Al Fayed, care a murit împreună cu Lady Di într-un accident de maşină la Paris, în 1997.

În cazul lui Bill Clinton, biografia spune că Streisand a petrecut o noapte în dormitorul preşedintelui de la Casa Albă, în 1993, în timp ce Hillary avea grijă de tatăl ei, care era bolnav.

La un moment dat, legendara cântăreaţă a reuşit chiar să seducă un sportiv de calibru, care era cu 28 de ani mai tânăr decât ea. Andre Agassi şi Barbra Streisand au avut o aventură scandaloasă în anii '90. La acea vreme, jucătorul de tenis avea 22 de ani, iar Barbra avea 50 de ani. „Andre este foarte inteligent”, spune actriţa despre el.

Agassi, care este considerat de mulţi critici drept unul dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile, a numit adesea relaţia sa cu cântăreaţa drept „o prietenie specială”. Totuşi, era evident că cei doi trecuseră la alt nivel, dar preferau să îşi ţină relaţia ascunsă.

Când Streisand venea să-l susţină pe Andre în timpul jocurilor sale, toate privirile erau întotdeauna îndreptate spre ea. La un moment dat, publicul a lansat un murmur colectiv după ce artista a fost auzită spunân. „Încă odată, iubitule”.

bar10 jpg jpeg

În autobiografia sa, Agassi a povestit cât de mult a fost fascinat de Barbara şi de vocea ei. El a menţionat că au râs adesea de şocul pe care l-a provocat legătura lor, dar nu le-a păsat de decalajul de vârstă şi de opinia oamenilor. Cu toate acestea, povestea lor nu a durat. După câteva relaţii eşuate, tenismenul şi-a cunoscut dragostea vieţii, pe Steffi Graf.

Cei doi sunt căsătoriţi din 2001 şi au împreună doi copii, un fiu, Jaden Gil, şi o fiică, Jaz Elle.Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg