Barbra Streisand şi-a cunoscut adevărata dragoste la o întâlnire pe nevăzute. Cum au rezistat împreună 22 de ani

14 aprilie, 2020
8 bar3 jpg jpeg

Barbra Streisand, 77 de ani, şi soţul ei James Brolin, 79 de ani, au avut norocul să se întâlnească acum 22 de ani. Sunt suflete pereche, dar povestea lor este una inedită şi s-a născut pe neprevăzute.

Amândoi erau deja căsătoriţi atunci când viaţa i-a adus pe acelaşi drum. Barbra era măritată cu Elliot Gould de ani buni şi avea şi un fiu cu el, iar Brolin lăsase deja două mariaje în spate şi avea şi trei copii. O cină a schimbat însă totul. La 1 iulie 1996, Barbra şi James au mers la o întâlnire pe nevăzute, ce le fuseseră aranjată de nişte prieteni. Ea se aştepta să vadă un bărbat scorţos, cu barbă, dar în faţa ei a apărut un dom cu o imagine impecabilă şi cu părul frumos aranjat, un adevărat gentleman.

Ea a făcut o glumă şi l-a întrebat cine e de vină pentru modul în care arată,  acesta fiind unul dintre motivele pentru care Brolin avea să se şi îndrăgostească de faimoasa actriţă.

6 bar8 jpg jpeg

Iubiţi pentru tot restul vieţii

S-au căsătorit exact doi ani mai târziu. Au ales o ceremonie restrânsă, cu familia şi 100 de prieteni, frumoasă şi emoţionantă, dar diferită de standardele de la Hollywood. Barbra a ales să îi dedice soţului său două piese de dragoste. Cu umorul său caracteristic, Brolin a ţinut un discurs în care avea să mărturisească că dormitul e o pierdere de timp, pentru că asta îl împiedică să o vadă până în dimineaţa de a doua zi pe cea care îi bucură viaţa.

Cheia unui mariaj fericit de Hollywood

Chiar şi astăzi pare că au reţeta pentru o viaţă fericită în doi, chiar dacă actriţa recunoaşte că 20 de Hollywood echivalează cu 50 de ani petrecuţi în Chicago. Streisand şi Brolin admit că au reuşit să îşi păstreze mariajul pentru că îşi fac întotdeauna timp unul pentru celălalt şi indiferent de proiectele de peste zi merg întotdeauna împreună la culcare. În plus, fac regulat terapie de cuplu.

Cu toate astea, James Brolin consideră că "vinovată" pentru relaţia lor de 22 ani este Barbara, care nu şi-a pierdut romantismul şi îi oferă multă dragoste de fiecare dată când ajunge acasă.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}