Baschetbalistul Adrian Blidaru, unul dintre preferaţii telespectatorilor, eliminat din Exatlon

10 septembrie, 2018
adrian blidaru poveste de viata 1 jpeg

În noul sezon Exatlon, echipa Faimoşilor pierde joc după joc, iar cel mai dramatic este că asta se întâmplă pentru a doua oară în duelul pentru eliminare.

image

Ieri seară, echipa roşie a pierdut lupta pentru protecţie cu un scor de 5 la 10 în favoarea Războinicilor. Iar după ce săptămâna trecută echipa faimosilor a pierdut-o pe Silvia Stroescu, această fiind eliminată în urmă duelului sportiv cu Lili Sandu, în ediţia de aseară, lupta pentru a rămâne în concurs s-a dat între Adrian Blidaru, sportivul cu cel mai mic procentaj în această săptămână, şi Cristi Pulhac, propus la duel de către Yamato Zaharia, player of the week.

După un mare efort, cu numeroase accidentări şi vizibil epuizaţi din punct de vedere fizic şi psihic, Adrian Blidaru a pierdut în faţă adversarului la o diferenţa uriaşă, Cristi Pulhac terminând cursa cu punctajul maxim (5-0).

Înainte de a părăşi concursul, Adrian Blidaru (33), unul dintre cei mai buni baschetbalişti ai României, şi-a sfătuit colegii să rămână uniţi şi să aibă grijă unul de celălalt pentru că lupta nu se da doar la nivel fizic, ci şi psihic.

“Să staţi uniţi, fraţilor! Să va ajutaţi unul pe celălalt. Concursul este exact cum a zis Andrei Stoica, 80% psihic, 20% fizic. Ana, am încredere! Şi în ţine, Cristina. Şi în voi, în toate fetele. Băieţii vor cădea mai repede decât voi”, le-a spus Adrian Blidaru fetelor din echipa faimoşilor.

Cu ochii în lacrimi, Adrian Blidaru şi-a felicitat adversarul, considerându-l pe Cristi Pulhac unul dintre favoriţii la câştigarea trofeului Exatlon.

“Cristi este unul dintre cei mai buni de aici, deşi în momentul de faţă şi Războinicii au jucători foarte importanţi. Eu, însă, îl consider pe Cristi un favorit la câştigarea Exatlonului. Le-am spus şi lor să nu cumva să îl piardă, din punct de vedere psihic, că fizic este cel mai bun. Noi chiar vrem să fim nişte modele pentru cei de acasă, pentru copii, în special. De când a început să se difuzeze Exatlon, jocurile copilăriei au reapărut, văd copii care se joacă în faţă blocului şi mă mândresc. M-am emoţionat pentru că şi eu am copii şi mă aflu aici datorită lor. Sper să înţeleagă că tatăl lor a fost într-o competiţie cu mulţi campioni şi chiar şi-a dorit să rămână în concurs. Însă nu tot timpul poţi câştiga“, a spus baschetbalistul cu ochii în lacrimi.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg