Bastarzii de la Hollywood

6 aprilie, 2017
bastarzi jpeg

Relaţiile extraconjugale sunt la ordinea zilei în showbiz-ul american, iar rodul unor iubiri interzise sunt chiar copiii din flori care, la maturitate, au devenit unele dintre cele mai mari vedete din lume!

Liv Tyler

Liv, cu tatăl ei natural, Steven Tyler

Frumoasa actriţă a venit pe lume în urma unei aventuri dintre mama ei, modelul Bebe Buell, şi liderul trupei Aerosmith, Steven Tyler. Şi, culmea!, mama lui Liv era, la momentul conceperii acesteia, într-o relaţie de lungă durată cu rockerul Todd Grundren. Drept urmare, copilul care s-a născut în iulie 1977 a primit numele Liv Rundgren. Cu toate că Todd nu era tatăl natural al fetiţei, el a fost de acord să semneze certificatul de naştere al micuţei pentru a o proteja pe Liv de contactul cu un tată dependent de droguri. Totuşi, după câţiva ani buni de la naştere (şi după ce Tyler a reuşit să renunţe la droguri), Liv şi Steven s-au cunoscut şi au devenit treptat foarte apropiaţi.

Sophia Loren

image

Tatăl legendarei actriţe, Riccardo Scicolone, n-a vrut nici în ruptul capului să o ia de soţie pe mama divei italiene, Romilda Villani, cu toate că aceasta era însărcinată cu Sophia în 1934. Mai mult de-atât, în ciuda faptului că cei doi părinţi nu-şi luaseră niciun angajament pe termen lung unul faţă de celălalt, ei au mai conceput un copil, pe Maria, sora Sophiei, patru ani mai târziu.

Jack Nicholson

image

Când Donald Furcillo, tatăl emblematicului actor, s-a însurat cu June "Dink" Nicholson, nunta lor a fost cât se putea de ileaglă din două simple motive – în primul rând, mireasa era minoră (nu avea decât 17 ani), iar mirele mai avea deja o soţie. Chiar şi aşa, Furcillo şi-a dorit să facă ceea ce trebuia şi s-a oferit să aibă grijă de copilul care a venit pe lume în aprilie 1937, la şase luni de la nunta aceea ilegală. Însă June n-a fost impresionată de gestul proaspătului tătic şi şi-a trimis copilul, pe micuţul Jack, să fie crescut de părinţii ei.

Iar ciudăţeniile cu care a crescut Nicholson nu s-au oprit aici. Când avea 17 ani, Ethel şi John Nicholson, adică bunicii săi, au semnat un certificat de naştere “întârziat”, prin care evidenţiau faptul că ei sunt părinţii băiatului. Abia la 37 de ani a aflat şi Jack adevărul, că cei care l-au crescut erau, de fapt, bunicii lui şi nu părinţii.

Eric Clapton

image

Faimosul muzician s-a născut în urma unei aventuri de scurtă durată între Patricia Molly Clapton, de 16 ani, şi soldatul Canadian Edward Walter Fryer, care era cu 9 ani mai mare decât aceasta. Fryer a fost trimis pe câmpul de luptă înainte de-a veni pe lume Eric, în martie 1945, şi nu a luat contact cu fiul său. Şi Eric, precum Jack Nicholson, a fost crescut de bunici şi lăsat să creadă că aceştia, adică Rose şi Jack Clapp, erau părinţii lui şi că mama lui – care ulterior s-a măritat şi s-a mutat în Germania – era sora lui.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg