Bătăuşii şi trişorii de la Hollywood. Cele mai şocante secrete au fost dezvăluite!

22 decembrie, 2016
Charlie Sheen at the 'EXTRA' live TV show in Los Angeles  jpeg

Când camera este on celebrităţile sunt toate un zâmbet, însă off the record celebritatea are şi un gust amar. Divorţurile, bătăile şi infidelităţile vedetelor sunt imediat blamate de publicul devorator de scandal.

Când camera este on celebrităţile sunt toate un zâmbet, însă off the record celebritatea are şi un gust amar. Divorţurile, bătăile şi infidelităţile vedetelor sunt imediat blamate de publicul devorator de scandal.

Mel Gibson

image

Starul din Braveheart şi-a înşelat soţia cu care avea o căsnicie de 30 de ani, Robyn, cu rusoaica Oksana Grigorieva. Şi cum roata se întoarce, şi frumoasa rusoaică a fost înşelată de către Mel Gibson cu o altă femeie, pe nume Violet Kowal. Însă ghinionul rusoaicei nu s-a oprit acolo, căci Grigorieva a fost şi agresată de către celebrul actor. Totul s-a sfârşit cu o contuzie şi o filmare în care Mel Gibson spunea că tratamentul aplicat a fost unul meritat. Aşa nu!

Tiger Woods

image

După ce aventura sa cu Rachel Uchitel a fost expusă de către publicaţia The Enquirer, soţia lui Tiger Woods a luat foc. Grăbit să-şi justifice infidelitatea, Tiger Woods a intrat direct într-un copac. La puţin timp de la incident, mai mult de 120 de femei au recunoscut că au trecut prin patul lui Tiger, în timpul căsniciei sale cu Elin Nordegren. Deznodământul? Un divorţ piperat, câştigat evident de fosta soţie.

Jesse James – fostul soţ al Sandrei Bullock

image

După ce Sandra Bullock a ţinut un discurs emoţionant în care îi mulţumea soţului pentru suportul acordat, s-a aflat că nu era singura femeie care se bucura de atenţia lui. Astfel, Jesse James avea de 11 luni o relaţie extraconjugală cu stripteuză, în timp ce frumoasa actriţă era pe platoul de filmări al peliculei The Blind Side.

Kristen Stewart şi Rupert Sanders

image

Cei doi au avut o relaţie după ce au filmat pelicula Snow White & The Huntsman. Care este problema? Kristen încă avea o relaţie cu colegul de platou Robert Pattinson, iar Rupert era căsătorit şi avea doi copii cu soţia sa. Rezultatul? Fiecare merge pe drumul său, căci deşi s-au despărţit de partenerii lor, între cei doi nu s-a mai întâmplat nimic.

John Travolta

image

Celebrul actor şi-a înşelat soţia cu un bărbat. Cel puţin aşa spune Robert Randolph care dă asigurări că l-a văzut pe Travolta având mai multe relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi. Actorul a negat toate acuzaţiile, însă noi ştim că niciodată nu iese fum fără foc.

La Toya Jackson

image

„ M-a încuiat în baie. M-a bătut.”, este ceea ce spune La Toya Jackson despre fostul său soţ Jack Gordon. De asemenea, ea a afirmat că abuzivul soţ a făcut o înţelegere de 100. 000 mii de dolari cu Mike Tyson , potrivit căreia ea trebuie să întreţină relaţii sexuale cu faimosul boxer.

Halle Berry

image

Câştigătoarea unui premiu Oscar a fost bătută de un fost iubit din anii `90. În urma incidentului, vedeta şi-a pierdut în proporţie de 80% auzul unei urechi. De asemenea, frumoasa actriţă a fost înşelată de doi dintre foştii ei soţi: Eric Benet şi David Justice.

Chris Brown

image

Titlul de cel mai cunoscut bătăuş îi revine fără discuţii lui Chris Brown. Cu greu putem să uităm faţa desfigurată a Rihannei de-abia scăpată din mâinile mâniosului cântăreţ. Rezultatul? Chiar dacă Rihanna pare să-l fi iertat pe Brown, legea nu a trecut această violenţă cu vederea.

Charlie Sheen

image

Starul a fost arestat în decembrie 1996 după ce a bătut-o pe iubita sa, Brittany Ashland, şi a ameninţat-o cu moartea.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia