Bebe Cotimanis, declaraţii după plecarea de la Pro TV: "Contractele au devenit mai subţiri"

27 octombrie, 2020

Bebe Cotimanis a f─âcut dezv─âluiri despre plecarea sa de la Pro TV. De 25 de ani lucra ├«n acela┼či trust, dar iat─â c─â din aceast─â toamn─â vocea lui o vom auzi la Prima TV. De ce aceast─â schimbare? 

Actorul Bebe Cotimanis este ÔÇťvoceaÔÇŁ de la Prima TV din 5 octombrie. ├Äntr-un interviu pentru paginademedia.ro, consacratul actor a dezv─âluit care au fost motivele care l-au determinat s─â ia aceast─â decizie. Se pare c─â este vorba de factorul economic. 

ÔÇťPlecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai sub┼úiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru c─â e munc─â mea ┼či o respect. Au ├«ncercat s─â m─â ┼úin─â, dar la un pre┼ú mai micÔÇŁ, a spus actorul pentru paginademedia.ro. 

stanga
dreapta
3 bebe cotimanis demisie pro tv 2 jpg jpeg
1 bebe cotimanis demisie pro tv png png

Se pare c─â ├«n interiorul trustului au fost luate decizii, salariul lui fusese mic┼čorat. El nu a acceptat ┼či a┼ča s-a ├«ndreptat c─âtre alt post de televiziune. 

1 bebe cotimanis demisie pro tv png png

Bebe Cotimanis mai poate fi auzit ┼či la televiziunile sportive ale grupului Clever ÔÇô Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K. Bebe Cotimanis a fost ÔÇťvoceaÔÇŁ PRO TV timp de 25 de ani, ├«nc─â de la lansarea postului. 

Bebe Cotimanis, ├«ndr─âgostit ca un adolescent de iubita sa, actri┼úa Iulia Dumitru: "Ne completam ┼či ne-am reg─âsit at├ót de profund ┼či de puternic"

Bebe Cotimanis, la 65 de ani, tr─âie┼čte o intens─â poveste de dragoste. Unii ├«l invidiaz─â, nici la 18 ani sau la 20 n-au iubit a┼ča intens ca actorul. De aproximativ 3 ani este ├«ntr-o rela┼úie cu Iulia Dumitru, fac echip─â ┼či pe scen─â, dar ┼či acas─â. Bebe Cotimanis a fost c─âs─âtorit timp de 17 ani,cu Florina M─ârcu┼ú─â, cunoscut make-up artist, ├«ns─â au divor┼úat ├«n anul 2018. Se pare c─â au ap─ârut diverse discu┼úii ┼či ne├«n┼úelegeri ├«ntre cei doi, a┼ča c─â au luat decizia: separarea definitiv─â. Actorul nu a stat mult pe g├ónduri ┼či ┼či-a ref─âcut via┼úa al─âturi de colega lui, de actri┼úa Iulia Dumitru.

Foto: Facebook