Bebeluşul lui Kylie Jenner este un fashion icon. Cât de cool este îmbrăcată Stormi!

20 aprilie, 2018
kylie jenner png

Este cea mai bogată din familia Kardashian-Jenner, aşa că mămica Kylie Jenner nu s-a uitat la bani atunci când i-a creat propria garderobă fetiţei sale. Stormi are doar 2 luni şi jumătate şi este cel mai fahion bebeluş, asta pentru că mama ei tânără îi oferă tot ce-i mai bun. Dacă imediat după ce i-a dat viaţă, Kylie distribuia pe contul său un video cu garderoba impresionantă pe care i-a pregătit-o fetiţei, acum iat-o pe micuţă purtând cele mai cool hăinuţe!

image

Rafturi întregi de încălţăminte de fiţe, de la branduri renumite, rochiţe, body-uri, costumaşe, jachete, pantaloni, tot ceea ce are nevoie un nou-născut. Stormi este o răsfăţată cu o garderobă asigurată pe cel puţin un an de zile. Conform presei stăine, cel puţin 70 de mii de dolari ar fi cheltuit Kylie pentru hăinuţele copilului, un fleac pe lângă câştigurile sale colosale din brandul de produse cosmetice, reclame pe Instagram şi show-ul Keeping Up with the Kardashians. Este cea mai tânără şi cea mai bogată din familie, o mămică dăruită care îşi petrece mult timp alături de copilul ei.

image

După ce a petrecut la Coachella, Kylie s-a întors acasă, la Stormi, şi i-a bucurat pe prietenii virtuali cu câteva fotografii cu micuţa ei. S-a fotografiat cu fetiţa în braţe, dezvăluind câteva dintre piesele statement ale garderobei de bebeluş. Stormi este o scumpete de copil, iar îmbrăcată într-un body alb imaculat şi cu o pereche de încălţări sport de la Nike Air Force One, arată foarte cool.

  

image

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Shakira, GettyImages (4) jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg