Bebeluşul lui William şi-al lui Kate: primii admiratori regali s-au strâns deja la maternitate

17 aprilie, 2015
william kate george la maternitate 174470415 jpeg

Cum sarcina lui Kate ar trebui să ajungă la termen în mai puţin de două săptămâni, mulţi pariind pe data de 25 aprilie, ca fiind cea a naşterii, britanicii au început să facă deja pregătiri pentru marele eveniment şi pentru afluxul de repoteri şi camere

Cum sarcina lui Kate ar trebui să ajungă la termen în mai puţin de două săptămâni, mulţi pariind pe data de 25 aprilie, ca fiind cea a naşterii, britanicii au început să facă deja pregătiri pentru marele eveniment şi pentru afluxul de repoteri şi camere de filmat de la porţile maternităţii St Mary, din Londra.

Mai mult, câţiva entuziaşti regali s-au înfiinţat deja în faţa spitalului, înfăşuraţi în steaguri ale Marii Britanii şi purtând cu ei pancarte cu mesaje de felicitări pentru Kate şi Will. Primii au fost două figuri familiare în ceea ce-i priveşte pe admiratorii familiei regale, şi anume Margaret Tyler, de 71 ani, şi John Loughery, de 60.

And they say #Eurovision fans are bonkers... http://t.co/hXMYPIaldv — Dr Eurovision (@dreurovision) April 17, 2015

And they say #Eurovision fans are bonkers... http://t.co/hXMYPIaldv

— Dr Eurovision (@dreurovision) April 17, 2015

Iar primele semne că în zona spitalului a început deja nebunia sunt afişele legate de restricţionarea parcării în jurul maternităţii, care va intra în vigoare în curând.

Mai mult, zilele acestea, poliţia a început deja să patruleze în jurul maternităţii şi să îngrădească locul, cu ajutorul unor bariere plasate în jurul celebrei Lindo Wing. Au început, de asemenea, să fie ridicate standuri pentru reprezentanţii presei, în locuri stabilite dinainte.

Singura deosebire faţă de momentul naşterii Prinţului George este aceea că presei nu i se va mai permite accesul în faţa porţilor mai devreme de ziua în care Kate intră în travaliu. În 2013, reporterii şi-au stabilit cartierul general în faţa maternităţii chiar şi cu o lună înaintea marelui eveniment.

Ca şi atunci, momentul în care Kate va intra în travaliu va fi anunţat printr-un comunicat de presă, urmat de postări pe conturile de Twitter şi Instagram ale Palatului Kensington.

Este clar, totuşi, că nu vom mai avea mult de aşteptat.

image


Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg