Bella Hadid, cu sânii la vedere pe covorul roșu de la Cannes. A purtat o rochie Saint Laurent din voal

21 mai, 2024

Cu nurii la vedere, bruneta a încins atmosfera de festival la Cannes. Cu o coafură retro și cu o rochie din voal ultra-transparent, modelul nu a mai lăsat nimic la latitudinea imaginației, căci s-a văzut tot.

Bella Hadid, Profimedia jpg

Cu o siluetă filiformă, diva i-a încântat pe cei prezenți la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de la Cannes la premiera "The Apprentice".

Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (1) jpg

Modelul american, în vârstă de 27 de ani, a mai lăsat foarte puțin la voia imaginației, când a optat pentru o rochie din voal Saint Laurent, purtată fără sutien și lungă până la genunchi.

Bella Hadid transparentă la Cannes, GettyImages (1) jpg

Ea și-a etalat silueta uluitoare, fără rețineri, după cum se poate observa.

Cu un machiaj perfect, nude, în completarea ținutei, Bella Hadid a fost definiția senzualității. Nu doar că a flirtat cu camerele aflate pe covorul roșu, dar joaca nu s-a oprit, diva făcând deliciul fotografilor când a apărut la fel de sumar îmbrăcată la balconul hotelului din Cannes.

Bella Hadid la balcon, Profimedia jpg

Părea atât de bine dispusă pe balconul apartamentului ei, cu vedere la Riviera Franceză. În zilele anterioare, modelul și-a etalat silueta uimitoare într-o pereche de bikini minusculi, în timp ce s-a bucurat de soare la Hotel du Cap-Eden-Roc, locația starurilor.

Cu câteva ore mai devreme de ”scena balconului”, Bella Hadid a participat alături de Coco Rocha, Candice Swanepoel și Winnie Harlow la premiera "The Apprentice" ce a avut loc în cadrul acestei cea de-a 77-a ediție a faimosului festival anual de film.

The Apprentice este un film dedicat vieții și vremurilor celui mai dezbinat președinte al Americii, Donald Trump. Rolul său este jucat de Sebastian Stan și prezintă primii ani ai carierei sale, ce urmează să devină înfloritoare și mai ales relația sa de lucru cu controversatul avocat Roy Cohn, care a murit de o complicație a SIDA în 1986.

Producția pentru The Apprentice a început la sfârșitul lunii noiembrie. Filmul îl urmărește pe Trump în anii ’70 și ’80 în timp ce se străduiește să-și clădească imperiul imobiliar pe seama  proprietăților deținute de tatăl său Fred Trump.

Foto: GettyImages & ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg