Bella Hadid şi-a ţinut secretă relaţia cu nepotul lui Jack Nicholson, care este cu 4 ani mai mic decât ea

14 octombrie, 2020
1 bella hadiiid deschidere jpg jpeg

De când s-a despărţit de The Weeknd, Bella a lăsat de înţeles publicului că este singură. De o lună, însă, lucrurile s-au schimbat

O sursă apropiată proaspătului cuplu a dezvăluit pentru The New York Post că Bella are de o lună această relaţie, dar dat fiind bărbatul despre care este vorba, a hotărât să fie foarte discretă. Astfel, Bella a plecat într-o escapadă cu ocazia împlinirii vârstei de 24 de ani împreună cu noul iubit, nimeni altul decât nepotul lui Jack Nicholson, Duke, care are doar 20 de ani. La rândul lui actor, Duke a jucat recent în drama macabră Dreamland, alături de Gary Oldman. Dar are şi alt gen de colaborări: bunăoară, a pozat alături de Lana Del Rey pentru coperta albumului ei, Norman Fucking Rockwell. 

lana del ray jpg jpeg

"Ne întâlnim cu toţii pe proprietatea lui Jack din Mulholland Drive cu ocazia marilor sărbători. Dar nu suntem mulţi: eu, mama, unchiul Ray şi mătuşa Lorraine", povesteşte Duke despre relaţia cu legenda hollywoodiană Jack Nicholson, care are 82 de ani. Mama lui Duke este creatoarea de modă Jennifer Nicholson (56), iar tatăl lui este fostul surfer profesionist Mark Norfleet (54). Bunica maternă a lui Duke este Sandra Knight, o actriţă care s-a retras din industria cinematografică şi care a fost căsătorită cu Jack Nicholson din 1962 în 1968 - singura femeie cu care Jack a fost însurat! Cât despre unchiul Ray şi mătuşa Lorraine de care Duke este foarte apropiat, aceştia sunt copiii lui Jack Nicholson cu actriţa Rebecca Broussard. "Eu şi bunicul nu vorbim prea mult despre actorie, în schimb ne uităm mult la sport", mai spune Duke, care vrea astfel să sublinieze că nu beneficiază de foarte mult ajutor din partea celebrului actor. Printre bunii lui prieteni se numără şi Jack Kilmer, fiul lui Val Kilmer. Astfel, Bella Hadid are acces la o lume nouă - la aristocraţia hollywoodiană, dar una care este foarte discretă şi nu-şi expune viaţa pe reţelele sociale. De aceea, pentru a se putea integra, Bella a ales să fie şi ea foarte discretă.

nicholson2 gettyimages 1131616045 jpg jpeg

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (2) jpg
Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg