Bella Hadid ┼či-a ┼úinut secret─â rela┼úia cu nepotul lui Jack Nicholson, care este cu 4 ani mai mic dec├ót ea

14 octombrie, 2020
1 bella hadiiid deschidere jpg jpeg

De când s-a despărţit de The Weeknd, Bella a lăsat de înţeles publicului că este singură. De o lună, însă, lucrurile s-au schimbat

O surs─â apropiat─â proasp─âtului cuplu a dezv─âluit pentru The New York Post c─â Bella are de o lun─â aceast─â rela┼úie, dar dat fiind b─ârbatul despre care este vorba, a hot─âr├ót s─â fie foarte discret─â. Astfel, Bella a plecat ├«ntr-o escapad─â cu ocazia ├«mplinirii v├órstei de 24 de ani ├«mpreun─â cu noul iubit, nimeni altul dec├ót nepotul lui Jack Nicholson, Duke, care are doar 20 de ani. La r├óndul lui actor, Duke a jucat recent ├«n drama macabr─â Dreamland, al─âturi de Gary Oldman. Dar are ┼či alt gen de colabor─âri: bun─âoar─â, a pozat al─âturi de Lana Del Rey pentru coperta albumului ei, Norman Fucking Rockwell. 

lana del ray jpg jpeg

"Ne ├«nt├ólnim cu to┼úii pe proprietatea lui Jack din Mulholland Drive cu ocazia marilor s─ârb─âtori. Dar nu suntem mul┼úi: eu, mama, unchiul Ray ┼či m─âtu┼ča Lorraine", poveste┼čte Duke despre rela┼úia cu legenda hollywoodian─â Jack Nicholson, care are 82 de ani. Mama lui Duke este creatoarea de mod─â Jennifer Nicholson (56), iar tat─âl lui este fostul surfer profesionist Mark Norfleet (54). Bunica matern─â a lui Duke este Sandra Knight, o actri┼ú─â care s-a retras din industria cinematografic─â ┼či care a fost c─âs─âtorit─â cu Jack Nicholson din 1962 ├«n 1968 - singura femeie cu care Jack a fost ├«nsurat! C├ót despre unchiul Ray ┼či m─âtu┼ča Lorraine de care Duke este foarte apropiat, ace┼čtia sunt copiii lui Jack Nicholson cu actri┼úa Rebecca Broussard. "Eu ┼či bunicul nu vorbim prea mult despre actorie, ├«n schimb ne uit─âm mult la sport", mai spune Duke, care vrea astfel s─â sublinieze c─â nu beneficiaz─â de foarte mult ajutor din partea celebrului actor. Printre bunii lui prieteni se num─âr─â ┼či Jack Kilmer, fiul lui Val Kilmer. Astfel, Bella Hadid are acces la o lume nou─â - la aristocra┼úia hollywoodian─â, dar una care este foarte discret─â ┼či nu-┼či expune via┼úa pe re┼úelele sociale. De aceea, pentru a se putea integra, Bella a ales s─â fie ┼či ea foarte discret─â.

nicholson2 gettyimages 1131616045 jpg jpeg

Foto: Getty Images