Bella Hadid şi Selena Gomez, în război. Cum vor să-l cucerească pe The Weeknd?

13 ianuarie, 2017
selena gomez bella hadid jpeg

S-au despărţit anul trecut şi, chipurile, au rămas prieteni chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate în viaţă. Asta până a apărut în peisaj Selena Gomez, iar cântăreţul şi-a îndreptat atenţia asupra ei şi a uitat de prietenia cu fosta.

Duel pe reţelele de socializare

Bella Hadid şi Selena Gomez sunt pregătite de atac. Ce-au în arsenal? Una dispune de amintiri periculoase şi un trup de supermodel Victoria`s Secret, iar cealaltă are avantajul fiorului de început şi un trup la fel de fierbinte. De unde ştim? Din declaraţiile lor publice de pe Instagram.

Prima a fost Selena Gomez, care după ce a apărut în poze cu mai noul iubit The Weeknd, a dorit să demonstreze public că are cu ce, postând o imagine destul de sexy în care şi-a lăsat la vedere tot spatele.

Bineînţeles, Bella a simţit ameninţarea şi a vrut să le reamintească tuturor că – până la urmă – doar una dintre ele este supermodel, aşa că a postat câteva instantanee în care apare într-un costum de baie foarte decoltat.

Bella Hadid şi The Weeknd au avut o relaţie on-off timp de doi ani

Hm, cine câştigă duelul? Sigur cântăreţul The Weeknd, care se poate lăuda cu una bucată fostă iubită extrem de sexy şi cu o actuală la fel de sexy.

Aşa au fost surprinşi Selena şi The Weeknd în urmă cu câteva zile

Cât despre cine pierde, am îndrăzni să spunem că Selena Gomez, căci fanii au criticat-o destul pentru această fotografie, mai ales după un discurs ţinut recent despre indecenţa pe reţelele de socializare şi despre fetele care ajung să facă asta. În plus, faptul că aceasta a decis să şteargă fotografia postată înseamnă că a realizat că mişcarea n-a fost una tocmai inteligentă, mai ales că dispunea şi de alte arme pentru a-l cuceri pe cântăreţ.

foto: Instagram, arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg