Bella Hadid, supersexy într-un pictorial nud!

17 august, 2016
bella hadid jpeg

Nici nu ne-am fi aşteptat la altceva de la superbul model palestinian, care întruchipează perfecţiunea feminină, la fel ca şi sora ei mai celebră, Gigi Hadid. Dar acum vorbim de Bella, care chiar îşi merită prenumele, după cum vedem în provocatorul pictorial pentru Vogue Paris.

Bella Hadid

Modelul brunet de 19 ani a acceptat să apară topless – de fapt, după cum se observă în unele poze, chiar complet dezbrăcată!, în faţa fotografilor Mert Alas şi Marcus Pigott, care au realizat o şedinţă foto alb-negru.

image

Chiar Bella şi-a afişat mândria pe Instagram, unde a comentat „#Freeingthenipple pentru coperta Vogue ediţia franceză, cu fraţii mei @mertalas & @macpiggot”, alături de una dintre fotografiile cu ea nud. Desigur, şi-a cenzurat sânii cu două floricele. De asemenea, modelul le-a mulţumit pentru şedinţa artistică şi pentru experienţa Vogue, punând accent pe ideea că oamenii trebuie să-şi iubească corpul aşa cum e şi să aibă încredere de sine.

image

Bella, ca şi sora mai mare Gigi, moşteneşte frumuseţea mamei lor, Yolanda Foster, care a fost tot un model celebru. În numărul revistei, Bella apare de alt model, Taylor Hill, considerate ca fiind două dintre cele mai sexy fete din “generaţia Instagirls” . Pe copertă apar cele două, însă nu nud, ci complet îmbrăcate în negru, punând accent pe siluetele lor perfecte.

Bella Hadid a păşit astfel pe urmele surorii sale, blondina Gigi care a pozat tot pentru ediţia franceză Vogue în martie, pentru aceiaşi fotografi amintiţi. Spre deosebire de sora ei mai mică, Gigi a fost singura vedetă pe copertă şi da, a pozat complet dezbrăcată.

FOTO Vogue



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG