Bella Santiago a spus ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir: "Am învăţat mult de la ea!"

24 iunie, 2022

O să mai fie sau nu difuzată "Teo Show" la Kanal D? Cântăreaţa filipineză, care i-a fost asistentă lui Teo în emisiune, dezvăluie care sunt planurile producătorilor.

Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg

Toată lumea a fost surprinsă când "Teo Show" a ieşit brusc din grilă, fix după ce vedeta şi-a sărbătorit ziua de naştere în direct, pe 2 iunie, alături de prieteni şi colaboratori. Faptul că, încă de a doua zi, Teo Trandafir nu a mai apărut pe post, a creat un scandal întreg, care a fost preluat de toate publicaţiile.

Din discuţiile avute, s-a speculat că emisiunea cu vedete transmisă de la ora 15.00, fix pe acelaşi tronson cu "La Măruţă", de la ProTV, a fost scoasă din grila de programe din cauza cifrelor de audienţă mici. Soluţia găsită de boşii Kanal D a fost înlocuirea lui "Teo Show" cu alte două ore de „Casa iubirii”, reality-show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea.

Dar ceea ce părea o plecare forţată a lui Teo Trandafir de la Kanal D, după 9 ani de emisie se dovedeşte a fi doar o pauză, până la deschiderea sezonului de toamnă.

stanga
dreapta
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (5) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (3) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (4) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (2) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (7) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (6) jpg

Cel puţin, asta a declarat Bella Santiago pentru cancan.ro, asigurându-i pe telespectatori că nu vor rămâne fără show-ul lor favorit. "Încă nu știu ce se întâmplă la «Teo Show», dar se întoarce în toamnă. Tot «Teo Show» o să fie, dar a zis că nu știe sigur dacă o să fie la fel cu totul!", a spus superba cântăreaţă filipineză, care în ultimele luni a făcut parte din echipa "Teo Show", ca asistentă responsabilă cu reţetele culinare.

"După «Bravo, ai stil!» am avut ofertă să lucrez la Kanal D cu Teo. Și chiar a fost foarte tare experiența cu Teo, am învățat mult de la ea și am cunoscut mulți artiști în România, pe care nu i-am văzut niciodată și nu i-am cunoscut în viața reală. Acolo i-am cunoscut, chiar mi-a plăcut și am gătit mai mult decât am gătit în viața mea!", a mai spus Bella Santiago pentru cancan.ro.

Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg

„Când eram la Teo, am avut niște concerte, în fiecare zi eram acolo și în weekend trebuia să plec la evenimente. Și, chiar când au început evenimentele, a fost foarte greu. După aceea s-au oprit, au zis că suntem în vacanță și chiar am avut mai mult timp să mă relaxez și în weekend lucrez. Și a fost mai bine, dar mi-a fost dor de emisiune, de Teo și de Mihai, pentru că m-am obișnuit cu ei și m-am atașat foarte repede de oamenii cu care lucrez în fiecare zi și pe care îi văd în fiecare zi!”, a spus ea despre Teo Trandafir şi Mihai Mitoşeru - coprezentatorul intrat în locul Bursucului.

FOTO: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg