Ben Affleck a făcut pasul care-o va destabiliza pe J.Lo: s-a mutat definitiv în casa lui de burlac

26 septembrie, 2024

Divorțul lui Bennifer merge mai departe și așa se-ntâmplă și cu Ben Affleck. 

Actorul a părăsit proprietatea pe care o închiriase în perioada în care a locuit separat de Jennifer Lopez și s-a mutat în casa din Brentwood pe care o cumpărase vara aceasta, în valoare de 20 de milioane de dolari.

Ben Affleck, Profimedia (2) jpg

Actorul în vârstă de 52 de ani și-a împachetat zilele trecute toate lucrurile din locuința închiriată și a făcut marele pas spre propria casă, lucru care-o va întrista, cel mai probabil, pe încă soția lui, Jennifer Lopez, despre care se spune că încă mai speră la o reconciliere.

Săptămâna aceasta, două dube mari au fost văzute în fața casei închiriate, încărcând lucrurile lui Ben, care includeau covoare, cutii și oglinzi.

La un moment dat, un angajat al companiei care s-a ocupat de transportul lucrurilor a fost fotografiat purtând pe umăr o cutie de carton cu eticheta „cărți”.

Starul din Batman a achiziționat noua casă din Brentwood doar pentru el, pentru a fi mai aproape de locuința fostei sale soții, Jennifer Garner, și, implicit, cea a copiilor lui.

În timp ce J.Lo și Ben își împart activele, o sursă a declarat pentru People că divorțul lor „are potențial de a deveni urât”. Jennifer Lopez și Affleck, care au fost căsătoriți doar doi ani, au parte de o despărțire complicată, deoarece nu au avut un acord prenupțial atunci când au spus „Da”, în august 2022.

În acești doi ani, însă, Jen și Ben au fost foarte activi profesional: au lucrat împreună la mai multe proiecte precum filmele This Is Me... Now, The Greatest Love Story Never Told, Unstoppable și Kiss Of The Spider Woman.

Partea cea mai grea este compania de producție pe care Ben o are cu Matt Damon și ale cărei baze au fost puse după ce actorul s-a căsătorit cu Lopez, mai exact în noiembrie 2022, ceea ce înseamnă că Jennifer ar putea să obțină o bucată din ea. Dacă vrea...

Alte surse sunt de părere că nu va fi un război între cei doi, deoarece aceștia vor ca divorțul lor să fie prietenos. „Vor să le arate copiilor că lucrurile sunt amiabile între ei”, a spus o sursă pentru revista People. „Vor să rămână prieteni. Există încă multă dragoste între ei.”

Diva în vârstă de 55 de ani a înaintat actele de divorț, fără avocat, pe 20 august, fix în ziua care a marcat cea de-a doua aniversare a nunții cuplului. Jennifer Lopez a listat data separării de Ben ca fiind cea de 26 aprilie 2024, conform documentelor juridice făcute publice de presa americană.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg
FotoJet Depp jpg
Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg
FotoJet Clooneys jpg
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
FotoJet Paris jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Catherine Zeta Jones, Profimedia (2) jpg
FotoJet Bjorn jpg
FotoJet Brad jpg
Angela Gheorghiu la aniversarea de 90 de ani a legendarei Sophia Loren   Instagram (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia (1) jpg
FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg