Ben Affleck a întrerupt legătura cu tatăl său. Părintele îi scuză indiferenţa şi e convins că actorul e prea ocupat să-i mai vorbească

15 aprilie, 2022
1 fotojet 22 jpg jpeg

Timothy Affleck, tatăl celebrului actor, a acceptat să acorde un interviu miercuri ediţiei americane The Sun.

Părintele actorului a mărturisit că nu ştia că fiul său s-a logodit din nou cu Jennifer Lopez, dar că această veste îl bucură tare.

Fotografii nu i-au mai surprins pe cei doi în poze recente de ani buni. Timothy se vedea mai des cu el când copiii lui Ben erau mici şi actorul forma o familie cu fosta soţie, Jennifer Garner.

Timothy Affleck, în vârstă de 78 de ani, a mărturisit că nu a mai vorbit cu fiul său de ”o grămadă de timp”, dar că ”dacă ce citesc pe Internet e adevărat, cred că e fericit acum”, a explicat tatăl actorului.

Şi ca orice părinte iubitor, îi scuză indiferenţa fiului: ”Este foarte ocupat cu noile sale activităţi. Munceşte mult, dar nimănui nu-i pasă de asta, ci doar de viaţa sa sentimentală.”

Timothy a fost întrebat şi dacă e de acord ca perechea să se căsătorească, iar el a mărturisit: ”Din partea mea e în ordine! Mă bucur pentru ei.”

Bărbatul e convins că acum relaţia lor va merge bine, nu ca la prima încercare, la începutul anilor 2000, când şi-au anunţat prima oară logodna. ”Nu ştiu nimic de nuntă şi de planuri de nuntă, însă sigur nu va fi ca prima dată. Atunci, presa o luase razna şi sigur a avut o contribuţie la eşecul lor, ar fi afectat pe oricine, să fim serioşi”, a mai spus tatăl starului din ”Argo”, care s-a logodit din nou, la 49 de ani, cu diva Jennifer Lopez.

Iată ce mai spune Timothy Affleck: ”Acum va putea să gestioneze mai bine situaţia, doar se apropie de 50 de ani.”

Deşi cei doi nu sunt foarte apropiaţi, bunicul Timothy a dezvăluit că, în schimb, şi-a văzut nepoţii recent. Pe cei trei copii pe care Ben îi are cu fosta soţie, Jennifer Garner: Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani, şi Samuel, de 10 ani.

”Nu am vorbit recent cu Ben, dar ne scriem, la intervale regulate. E OK. În schimb, mi-am văzut nepoţii, în urmă cu câteva luni”, a spus Timothy Affleck. Părintele a mărturisit că pe J Lo a văzut-o doar o singură dată, atunci când se aflau la prima relaţie, şi se pare că viitorul socru o admiră: ”Este o femeie specială, apreciez că a evoluat enorm doar prin muncă proprie, este, evident, foarte talentată. Şi cred că merită tot ce are, fiindcă a depus mult efort.”

De Ben spune că este mândru că a reuşit să depăşească perioada critică când bea foarte mult, însă şi Timothy, la rândul său, a avut această problemă şi a învins alcoolismul. Bărbatul a dezvăluit: ”Se descurcă minunat, sunt foarte mândru de el, are rezultate şi munceşte mult.”

Mama lui Ben, în schimb, a fost văzută de multe ori în compania actorului, inclusiv în oraş, alături de copii, atât ai lui Ben, cât şi ai lui Jennifer.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}