Ben Affleck a petrecut ziua de 4 iulie cu gândul la fosta soție, Jennifer Garner

5 iulie, 2024

În toată nebunia creată de zvonurile de divorț, lui Ben Affleck nu-i merge chiar rău. Fosta soție îi poartă de grijă, iar actuala încă nu se desparte de verighetă. Dar actorul pare că o preferă din nou pe Jennifer Garner. 

Ben Affleck Garner și Lopez colaj jpg

Într-adevăr, ieri, pe 4 iulie, Ben a fost fotografiat luând masa cu cei trei copii ai săi din mariajul cu Garner, Violet, Seraphina și Samuel, în Santa Monica, în timp ce încă soția sa, Jennifer Lopez, a fost surprinsă la casa sa din Hamptons, petrecând Ziua Independenței departe de actor. Interesant este că, deși n-au mai apărut împreună de mai mult de-o lună, atât Ben, cât și Lopez încă-și poarte verighetele pe inelar.

În plus, în ecuație pare să intervină din ce în ce mai des fosta soție a lui Affleck, Jennifer Garner. În vreme ce zvonurile că divorțează de Lopez se întețesc, actorul îi caută tot mai des compania fostei soții, care i-a fost mereu alături în cele mai grele momente.

În plus, Jennifer Garner nu doar că a păstrat o relație bună cu starul, dar continuă să fie feblețea mamei acestuia. Ba chiar se spune că încearcă să-l ajute să-și salveze căsnicia cu Lopez, deși actualul ei iubit, omul de afaceri John Miller, ar fi nemulțumit de situație. „John îi dorește tot binele lui Ben, dar nu vrea ca iubita lui să joace rol de babysitter pentru acesta. Ben și soția lui trebuie să-și gestioneze singuri problemele, nu e treaba lui Jen“, a precizat o sursă Daily Mail.

Aceeași publicație a dezvăluit recent că Lopez a obosit să încerce să-și salveze căsnicia cu un bărbat veșnic deprimat și nervos. „Gata, lui Jenny i s-a luat, a făcut tot ce a putut. Lucrurile merg din ce în ce mai rău între ei“, a dezvăluit un apropiat de-ai soților care s-au căsătorit fix acum doi ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (7) jpg

Că Jennifer Lopez și Ben Affleck au probleme e destul de evident. Diva workaholică și-a anulat turneul programat vara asta, a plecat, apoi, în vacanță singură, în Italia, și a scos la vânzare conacul pe care l-a cumpărat anul trecut împreună cu soțul ei.

Cât despre Ben, umblă vorba că s-ar fi apucat din nou de băut. Pare că e doar o chestiune de timp până vor anunța divorțul, însă orice e posibil în acest cuplu care deja ne-a surprins de atâtea ori în ultimii 20 de ani.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Brad Pitt si Ines de Ramon la circuittul de Formula 1 de la Silverstone   profimedia 0888123505 jpg
Simone Biles   GettyImages 2160036162 jpg
Ca fetele, un nou film cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia si Marian Ralea (7) jpeg
margot robbie premiile critics choice 2024 getty2 jpg
Foto advertorial Altex