Ben Affleck, din ce în ce mai irascibil! Se ceartă nu doar cu actuala, ci și cu fosta soție, pe stradă

18 mai, 2023

Actorul pare că a ajuns din ce în ce mai neînțeles! De data aceasta, a fost surprins în discuții aprinse cu fosta soție, Jennifer Garner, în mijlocul străzii.

Ben Affleck și Jennifer Garner, Profimedia (6) jpg

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că actorul din ”Pearl Harbour” este iute la mânie. A demonstrat-o în repetate rânduri, atât lângă fosta soție, cât și lângă actuala.

Însă pare că Ben Affleck este surprins pe picior greșit din ce în ce mai des. Inclusiv cu J Lo, când fotografii îl pozează atât când o privește languros, dar și când țipă la ea.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg

Dat fiind faptul că a rămas în relații apropiate cu fosta nevastă, căci cresc împreună trei copii, Ben Affleck se întâlnește des și cu Jennifer Garner, o femeie foarte blajină, de felul ei.

Însă actorul a fost surprins de-a dreptul deznădăjduit, într-o conversație cu ea, pe stradă, miercuri.

Ben Affleck și Jennifer Garner, Profimedia (4) jpg

Cei doi și-au adus copiii la școală în Brentwood, din Los Angeles, unde avea loc și un eveniment festiv, și au fost fotografiați discutând destul de intens.

Nu se știe de ce este Ben Affleck atât de stresat în ultimul timp. Tot pe stradă, cu o săptămână în urmă, a fost văzut certându-se și cu Jennifer Lopez. Mai mult, a făcut un gest urât față de soția sa: a poftit-o în mașină, i-a deschis portiera, ca după aceea s-o trântească zgomotos, de parcă simțea nevoia să fie auzit și văzut.

De data aceasta, starul și regizorul ”Air” pare că a avut o discuție super serioasă și pe alocuri tensionată cu fosta soție, Jennifer Garner. Limbajul corpurilor spune foarte multe: actrița îl asculta, dar și-a împreunat mâinile la piept, în semn de rezistență, apoi ușor nervoasă și-a trecut degetele prin păr și și-a ținut mâna la gură, semn că nu era tocmai în elementul său. Mai mult, Jennifer Garner părea chiar grăbită și deloc dornică să asculte ce are de spus fostul soț. Cert este că cei doi au convenit să aibă o relație de prietenie și susținere reciprocă, pentru a-și crește copiii cât mai bine. Actrița din ”Azi 13, mâine 30” are și o părere frumoasă despre Jennifer Lopez, pe care a lăudat-o ori de câte ori a avut ocazia. Ideea este că s-a simțit chiar ușurată că Ben s-a împăcat cu J Lo. Presa mondenă a scris la acel moment că Jennifer Garner ”e fericită, că a scăpat de al patrulea copil”, aluzie la atașamentul format de Ben Affleck.

La întâlnirea stradală, actrița a apărut super sport îmbrăcată, căci și-a croit o rutină zilnică, din care sportul nu lipsește.

Ben Affleck era îmbrăcat casual chic, cu jeanși, sacou, cămașă și pantofi sport. Singurele momente când a fost surprins bucuros au fost cele petrecute cu fiul său, în drum spre școală. Micuțul are darul de a-l binedispune de fiecare dată pe star.

În discuția purtată cu Jennifer Garner, Ben Affleck a părut foarte abătut. Actorul s-a sprijinit trist de mașina fostei soții și a sorbit dintr-o cafea abătut, cât timp o asculta pe fosta soție.

Ben Affleck și Jennifer Garner, Profimedia (3) jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg