Ben Affleck, în oraș cu fiica sa care se vrea băiat, cu Emme, fata lui Jennifer Lopez și prietenele lor

17 aprilie, 2024

Figura actorului este cât se poate de expresivă. Starul din ”Air” face dovada că este un tată modern și acceptă cu seninătate orientarea în materie de gen a copilului său mijlociu.

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg

Actualmente Fin Affleck, fosta Seraphina și-a făcut publică opțiunea în materie de gen, o adevărată modă în SUA. Ben Affleck are trei copii cu fosta soție Jennifer Garner. Cert este că Fin Affleck are o prietenie aparte cu sora vitregă Emme Muñiz, fiica lui Jennifer Lopez, actuala soție a actorului din ”Pearl Harbour”.

Cu fetele/băieții în oraș, cine mai știe? Ben Affleck pare oarecum copleșit de situație, însă face față, ca un tată cool ce este. Ba mai mult, chiar s-a asortat cu Fin.

Pentru mulți care nu o mai țin minte pe Seraphina, în zilele în care își asuma sexul cu care s-a născut, să știți că arăta așa:

Orice urmă de feminitate la Seraphina a apus de mult, într-un contrast vizibil cu mama Jennifer Garner și sora cea mare Violet.

Tulburarea de identitate de gen sau transsexualitatea este definită prin prezența la o persoană a unor sentimente puternice, persistente, de identificare cu sexul opus și prezența unui disconfort față de propriul sex.

Persoanele care suferă de tulburare de identitate de gen doresc să trăiască întocmai ca membrii sexului opus și adesea se îmbracă și folosesc manierele sociale asociate cu celălalt sex. De exemplu, o persoană de gen masculin poate simți și dori să acționeze ca o persoană de sex feminin. Această tulburare este diferită de homosexualitate, în sensul că homosexualii se identifică aproape întotdeauna cu sexul căruia aparțin.

Problema de identitate se poate manifesta în diferite moduri. De exemplu, unele persoane cu organe genitale normale și caracteristici secundare ale celuilalt gen se identifică cu sexul opus. Unele persoane se pot îmbrăca așa cum se îmbracă persoanele de sex opus, iar altele apelează la intervenții chirurgicale pentru această schimbare. Alții se nasc cu organe genitale ambigue, fapt ce poate ridica probleme de identitate.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg