Ben Affleck, în oraș cu fiica sa care se vrea băiat, cu Emme, fata lui Jennifer Lopez și prietenele lor

17 aprilie, 2024

Figura actorului este cât se poate de expresivă. Starul din ”Air” face dovada că este un tată modern și acceptă cu seninătate orientarea în materie de gen a copilului său mijlociu.

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg

Actualmente Fin Affleck, fosta Seraphina și-a făcut publică opțiunea în materie de gen, o adevărată modă în SUA. Ben Affleck are trei copii cu fosta soție Jennifer Garner. Cert este că Fin Affleck are o prietenie aparte cu sora vitregă Emme Muñiz, fiica lui Jennifer Lopez, actuala soție a actorului din ”Pearl Harbour”.

Cu fetele/băieții în oraș, cine mai știe? Ben Affleck pare oarecum copleșit de situație, însă face față, ca un tată cool ce este. Ba mai mult, chiar s-a asortat cu Fin.

Pentru mulți care nu o mai țin minte pe Seraphina, în zilele în care își asuma sexul cu care s-a născut, să știți că arăta așa:

Orice urmă de feminitate la Seraphina a apus de mult, într-un contrast vizibil cu mama Jennifer Garner și sora cea mare Violet.

Tulburarea de identitate de gen sau transsexualitatea este definită prin prezența la o persoană a unor sentimente puternice, persistente, de identificare cu sexul opus și prezența unui disconfort față de propriul sex.

Persoanele care suferă de tulburare de identitate de gen doresc să trăiască întocmai ca membrii sexului opus și adesea se îmbracă și folosesc manierele sociale asociate cu celălalt sex. De exemplu, o persoană de gen masculin poate simți și dori să acționeze ca o persoană de sex feminin. Această tulburare este diferită de homosexualitate, în sensul că homosexualii se identifică aproape întotdeauna cu sexul căruia aparțin.

Problema de identitate se poate manifesta în diferite moduri. De exemplu, unele persoane cu organe genitale normale și caracteristici secundare ale celuilalt gen se identifică cu sexul opus. Unele persoane se pot îmbrăca așa cum se îmbracă persoanele de sex opus, iar altele apelează la intervenții chirurgicale pentru această schimbare. Alții se nasc cu organe genitale ambigue, fapt ce poate ridica probleme de identitate.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg