Ben Affleck începe s-o irite pe J Lo. Artista ”fierbe” în mașină, lângă el, după ce a apărut iar cu fosta

2 octombrie, 2023

Momentele tensionate se îndesesc în familia Ben Affleck - Jennifer Lopez. Cântăreața a fost surprinsă în mașină, lângă actor, iar imaginile și expresia feței sale nu au nevoie de niciun comentariu.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg

Starul din ”Air” pare că-și forțează norocul! Căci prietenia excesivă cu fosta soție s-ar putea să-i creeze neplăceri cu actuala.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (1) jpg

Părea că o scânteie lipsea până ca toată situația să degenereze. Cuplul glam format din Jennifer Lopez și Ben Affleck nu trece prin cele mai bune momente. Cei doi au fost fotografiați în timp ce mergeau cu mașina prin Los Angeles, iar tensiunea este vizibilă. Fotoreporterii au surprins magistral grimasele artistei, care, brusc, și-a pierdut delicatețea afișată în social media. Ca un butoi cu pulbere pare J Lo!

În fotografiile obținute de Page Six, Ben Affleck este văzut gesticulând cu foc, ușor irascibil pe scaunul șoferului. „Jenny From the Block” are momente când îl privește furioasă, își încleștează maxilarele și dă din cap. Discuția tensionată este indubitabilă. Diva de 54 de ani a fost văzută mergând la sala de dansuri la fel de serioasă și concentrată, semn că ceva o macină profund.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (4) jpg

Deși imaginile par că vorbesc de la sine, un apropiat al cuplului Bennifer a dat asigurări publicației citate că între cele două staruri nimic nu este tensionat. Page Six i-au contactat pentru a le obține replica, însă reprezentații artiștilor nu au răspuns solicitării.

Nu se cunoaște sursa supărării dintre cei doi, însă poate fi legată de imaginile tandre obținute tot de paparazzi cu Ben Affleck și fosta soție, în ipostaze tandre. Tot în mașină și, e adevărat, cu un martor: una dintre fiicele celor doi.

Până acum părea că totul este roz în marea familie extinsă, iar Jennifer Lopez acceptase că soțul său are încă o legătură apropiată cu fosta nevastă, Jennifer Garner. Poate că totuși nu se aștepta chiar la o asemenea apropiere. Actrița din ”Azi 13, mâine 30” l-a îmbrățișat cu foc pe tatăl copiilor săi.

Asta în timp ce J Lo nu se vede cu fostul soț decât poate maxim de două ori pe an.

Apropierile de acest gen sunt un subiect sensibil pentru Jen, care urăște minciuna și infidelitățile și care a spus pa fără regrete oricărui bărbat din viața sa care n-a tratat-o cu exclusivitate emoțională. Sperăm doar ca acesta să nu fie începutul sfârșitului!

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg