Ben Affleck își vinde casa. Cum arată proprietatea pe care vrea 30 milioane de dolari

10 august, 2022
casa lui Ben Affleck jpg

Actorul își scoate la vânzare casa, căci se mută cu soția sa, Jennifer Lopez. Ei au cumpărat deja o proprietate pe care au dat 60 milioane de dolari.

Jumătate din această sumă și-a propus să recupereze cu conacul său Pacific Palisades.

Affleck a achiziționat această casă din Los Angeles în 2018, pentru suma de 19 milioane și 250 de mii de dolari, așadar, dacă îi va reuși tranzacția, va ieși pe profit.

Casa e construită pe un teren de 2500 metri pătrați, cu o suprafață locuibilă de 1300 metri pătrați, șapte dormitoare, nouă băi, camere înalte, coloane la intrare, terasă și garaj care poate găzdui trei mașini.

Nu lipsește piscina, există sală de spa, o cameră de zi adorabilă cu șemineu și deschidere la grădină, bucătărie de vară, peluză, grădină etc. Casa este utilată complet.

Există și un lounge, spălătorie, birou, cinematograf cu bar, o pivniță de vinuri la temperatură controlată și o sală de sport. Fiecare detaliu a fost studiat pentru confortul oaspeților. Printre vedetele care au călcat pragul acestei case sunt Jennifer Garner, Ana de Armas, Jennifer Lopez.

Acum, actorul lasă trecutul și pășește mai departe în noua viață, alături de noua soție. Însă cu siguranță cumpărătorul acestei case va fi un proprietar foarte mulțumit.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg