Ben Affleck pune la punct ultimele detalii pentru nunta cu Jennifer Lopez

6 iulie, 2022
ben1 jpg

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt ocupați să planifice fiecare fiecare detaliu al nunții lor, inclusiv cine va fi cavalerul de onoare al actorului în ziua specială.

„Cel mai bun prieten al lui Ben, Matt Demon, va fi invitat la nuntă, dar nu va avea un  niciun rol oficial. Fratele lui Ben, Cassey Affleck, va  fi omul lui de încredere , în timp ce copiii cuplului din căsniciile lor anterioare vor fi și ei implicați”, a spus o sursă în exclusivitate pentru OK! .

Oamenii din interior spun că cei doi au refuzat câteva oferte de milioane de dolari pentru fotografii exclusive, cerând confidențialitate totală și control total.

Cei care le vor planifica nunta și personalului trebuie să semneze un acord de confidențialitate”, adaugă o persoană din interior. „Matt și alți invitați nu vor afla unde merg decât cu câteva zile înainte de nuntă”.

ben2 jpg

Cântăreața”, în vârstă de 52 de ani, și actorul , în vârstă de 49 de ani, au mai avut o relație între 2002 și 2004, apoi s-au despărțit, dar  au reluat povestea în 2021.

Cei doi s-au jucat au ezitat să răspundă atunci când au fost întrebați dacă își mai dau o șansă – la fel și Damon, 51 de ani.

„Sper să fie adevărat. Îi iubesc pe amândoui”, a spus el pentru Today la acea vreme.

La începutul acestui an, Lopez a anunțat că s-au logodit pentru a doua oară.

„Ți-ai imaginat vreodată că cel mai mare vis al tău s-ar putea îndeplini?”  a scris Jennifer despre ziua cea mare. „Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu s-a așezat în genunchi și m-a cerut în căsătorie. Am fost luată cu pe nepregătite, m-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp. Mi-am dat seama că, după 20 de ani, asta s-a întâmplat din nou, am rămas cu adevărat fără cuvinte și el spus: „Este un da?” Am spus DA, desigur că este un da..

Dar nu totul este roz în relația lor.

"Se pare că Ben este fericit să aştepte până anul viitor pentru a se căsători. El şi echipa lui le-au spus oamenilor că va fi o logodnă destul de lungă şi că sunt fericiţi că își fac treaba fără niciun stres. Dar nu asta îşi doreşte Jen. După ce s-a întâmplat data trecută, nu se poate abține să-și facă griji că nunta va fi anulată în ultimul moment...”



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg