Ben Affleck rupe tăcerea în legătură cu presupusa idilă cu Kick Kennedy, în plin divorț de Jennifer Lopez

28 august, 2024

Celebra J Lo a intentat deja procedura de divorț, după doi ani de mariaj, iar speculațiile planează asupra actorului din ”Air”. Nu a mai stat pe gânduri și a luat atitudine. Iată ce declarație a oferit el public.

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg

Presa a speculat recent o posibilă idilă a lui Ben Affleck cu fiica lui Robert F Kennedy, Kick Kennedy, în plin divorț de J Lo. Se pare că totuși actorul nu cochetează cu romantismul așa de curând.

Ideea că actorul în vârstă de 52 de ani ar fi implicat romantic cu Kathleen „Kick” Kennedy, fiica în vârstă de 36 de ani a lui Robert F. Kennedy Jr. s-a rostogolit recent în spațiul public. Iar luarea sa de poziție nu a întârziat să apară.

Impresara starului, Jen Allen, demontează orice presupunere de acest tip! ”Nici vorbă de așa ceva, nu există nicio idilă, nici nu știu dacă se cunosc”, a declarat Allen revistei People.

Ben Affleck, Profimedia (1) jpg

Actorul este sub lupa presei de scandal. Cei doi totuși se cunosc!

Căci Ben Affleck și Kick Kennedy au fost văzuți împreună, de câteva ori în ultimele zile, la scurt timp după ce Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, încă soția actorului, a depus actele de divorț la o Curte Superioară din Los Angeles, pe 21 august.

Dosarul a marcat în cele din urmă sfârșitul unui basm foarte popular de la Hollywood, care a inclus o poveste de dragoste începută cu zeci de ani în urmă și foarte publică. O logodnă ruptă, o regăsire, o reîndrăgostire, care a culminat, spre deliciul fanilor celor doi, cu o nuntă mare, dar discretă la proprietatea din Savannah a lui Ben Affleck.

Kick Kennedy este o actriță în vârstă de 36 de ani. Pe numele original Kathleen Agnes Cavendish, tânăra poartă numele mătușii ei, care a murit într-un accident de avion în Franța, la vârsta de 28 de ani.

Kick este unul dintre cei doi copii pe care RFK Jr. îi are cu Emily Black din prima sa căsătorie. Cariera de actorie a tinerei include filme precum Teacher of the Year, Fear and Loathing of the Aspen, Heaven’s Point și multe altele. O legătură cu Affleck ar fi o lovitură de imagine.

Foto: Profimedia & Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg