Ben Affleck şi Jennifer Garner, în vacanţă împreună!

29 iunie, 2017
Jennifer Garner and Ben Affleck and their children spotted in Pacific Palisades jpeg

Pe modelul Chris Martin şi Gwyneth Paltrow, Ben şi Jen îşi petrec toate sărbătărtorile şi vacanţele împreună, în familie. Cei doi au plecat acum, alături de cei trei copii, în vacanţă în Bahamas.

Pleacă din nou împreună în vacanţă

Deşi au anunţat că divorţează şi că nu mai există nicio şansă pentru ca cei doi să-şi reia relaţia amoroasă, Ben şi Jennifer fac eforturi de a le oferi copiilor lor vacanţe normale, în familie, chiar dacă asta presupune eforturi şi compromisuri din partea amândurora.

Aşa se face că atunci când Jen a primit un job în Bahamas, ea s-a gândit să-şi ia şi familia pentru a se bucura de nisipurile cristaline şi de apa transparentă. Numai că, odată cu cei trei copii, Jen s-a gândit să-l ia şi pe fostul soţ, pentru a-i avea pe aceştia sub supraveghere. Nu ne-au spus-o ei, ci publicaţia UsWeekly care a dezvăluit aceste planuri secrete ale foştilor soţi.

[caption id="attachment_391713" align="aligncenter" width="640"] Tristul cadru cu cei doi foşti, în weekendul în care şi-au anunţat separarea[/caption]

image

Culmea e că insula respectivă e la doar câţiva kilometri de locul în care Jen şi Ben s-au refugiat atunci când, în 2015, şi-au anunţat separarea. Nici nu vrem să ne închipuim, aşadar, ce sentimente şi trăiri au aceştia reîntorcându-se în acel loc. ”Jennifer va face mereu astfel încât să găsească o soluţie bună pentru toată lumea. Iar pentru Ben va fi ocazia perfectă pentru a menţine o relaţie normală cu copii lui”, a afirmat o sursă din anturajul celor doi.

Baker’s Bay, locaţia unde cei doi foşti soţi merg în vacanţă

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg