Ben Affleck şi Jennifer Garner sunt din nou fericiţi

28 martie, 2017
1 ben affleck jennifer garner splash jpg jpeg

După ce Ben Affleck a recunoscut public că este alcoolic şi că se tratează pentru a scăpa de această dependenţă, pare că lucrurile în mariajul său cu Jennifer Garner s-au mai liniştit. Cuplul se despărţise în 2015 din cauza problemelor actorului cu alcoolul, dar şi pe fondul unei presupuse relaţii a acestuia cu bona copiilor lui. Cu toate acestea, Ben şi Jennifer trăiau sub acelaşi acoperiş, împreună cu cei trei copii ai lor - Violet, Seraphina şi Samuel.

Ben şi Jennifer par fericiţi împreună.

Pare că soarele a ieşit din nou pe strada lui Garner şi a lui Affleck, căci cei doi au fost fotografiaţi împreună, după foarte mult timp. Vedetele au fost surprinse cu zâmbetul pe buze şi foarte fericite, în timp ce ieşeau dintr-o biserică din Brentwood, California, acompaniaţi de cei trei copii, duminică dimineaţa.

Din nou o familie unită.

Dupa ce a petrecut o săptămână în Georgia pentru a filma noua sa producţie "Simon vs. The Homo Sapiens Agenda", Garner, 44 de ani, s-a bucurat de ceva timp de calitate alături de Affleck, 44, şi copiii lor, Violet, 11, Serafina, 8, şi Sam, 5 ani. Actriţa a fost surprinsă în timp ce râdea copios alături de soţul său, de care s-a despărţit de mai bine de doi, dar de care încă nu a divorţat.

Între timp, Affleck a mers pe o ţinută casual, aşa cum ne-a obişnuit în ultima vreme, cu o jachetă bleumarin timp bomber, un tricou albastru cu desene, jeans şi pantofi sport. Vedem acum un altfel de Ben, mult mai radiant, mai fericit şi mai încrezător, dacă facem o comparaţie cu ipostazele în care actorul a apărut la început de an, când încă era în curs de reabilitare, alături de o specialistă în nutriţie care îl ghida.

Ben alături de nutriţionita care îl ajută în cura de dezintoxicare.

Foto: Splash, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg