Ben Affleck și Jennifer Lopez, baie de mulțime la supermarket. Ipostazele inedite în care au fost surprinși

1 noiembrie, 2022
Bennifer la cumpărături, Profimedia (1) jpg

Și-au făcut un obicei de a merge cu câte un copil la cumpărături. Când e vreuna din fiicele lui Ben, când Emme, fata lui Jennifer.

De data asta însă, supriză. Celebrul și mediatizatul cuplu Bennifer l-au scos pe Max la cumpărături, fiul lui Jennifer Lopez. Emme, sora geamănă nu a fost văzută. Mai mult ca sigur, adolescenta și-a făcut planuri de Halloween, căci a mers cu o săptămână înainte la cumpărături de costume alături de mama sa și de tatăl vitreg. Vedetele au făcut deliciul oamenilor care ieșiseră la cumpărături.

Ca de obicei, la volan s-a aflat Ben. Actorul a optat pentru o ținută casual chic, pantaloni crem, pantofi sport multicolori, cămașă bleumarin și sacou navy. În schimb, senzuala Jennifer Lopez a optat pentru o ținută complet vișinie, pantaloni și pulover lejer. Max a părut încântat de ieșire și a fost surprins în repetate rânduri cum încerca să-i explice tatălui său diverse.

Cei trei au oprit în Culver City, la un supermarket Gelson, spre surpriza oamenilor din magazin. Apoi s-au îndreptat spre un magazin cu articole de gaming, de unde Max și-a achiziționat un nou controller.

Și după atâta treabă, cei trei și-au luat un răgaz și au oprit să-și cumpere cafea și gogoși. Nu zicem că nu e un desert bun, dar în familia Bennifer gogoșile chiar sunt la mare căutare. Chiar cu o zi înainte s-au mai răsfățat o dată cu acest desert, în compania lui Emme și a lui Samuel, mezinul lui Ben.

Familia extinsă se înțelege de minune: cei doi gemeni Max și Emme se întâlnesc des cu frații vitregi Violet, Seraphine și Samuel.

Nu vrem să fim răutăcioși, însă pare că Ben s-a mai ”pufoșit” în comparație cu astă-vară. Mariajul îi priește de minune. Se vede treaba că actorul cam exagerează cu dulciurile. Sau cu latte-urile?

Artista în vârstă de 53 de ani și actorul care a împlinit 50 de ani s-au căsătorit neașteptat în luna iulie, în Las Vegas, la o capelă micuță și discretă, însă nu și-au lăsat rudele și prietenii excluși și au mai organizat încă o nuntă, de data aceasta fastuoasă, la sfârșitul lui august.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg